F-SECURE ID PROTECTION (1 VUOSI 5 LAITETTA) VAIN MOBIILI
F-SECURE ID PROTECTION (1 VUOSI 5 LAITETTA) VAIN MOBIILI
F-secure

F-SECURE ID PROTECTION (1 VUOSI 5 LAITETTA) VAIN MOBIILI

Tuotetunniste FCKRBR1N005X1

Suojaudu identiteettivarkauksilta

31,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Suojaudu identiteettivarkauksilta
Estä hakkereita käyttämästä henkilötietojasi käyttäjätiliesi kaappaamiseen ja suojaudu identiteettivarkauksilta verkossa.

Miljardien käyttäjien henkilötietoja paljastuu tietovuodoissa joka vuosi. F-Secure ID PROTECTION estää hakkereita käyttämästä verkosta varastettuja tietojasi tiliesi kaappaamiseen ja identiteettivarkauteen. Tiedämme ensimmäisinä, jos henkilötietojasi on paljastunut verkossa. Estä tietovuodon johtaminen identiteettivarkaudeksi ID PROTECTIONin reaaliaikaisten tietovuotohälytysten, reagointiohjeiden ja salasanojen hallinnan avulla.

Valvo henkilötietojasi netissä
ID PROTECTION etsii tekoälyn ja ympärivuorokautisen pimeän verkon seurannan avulla henkilötietojasi julki tulleista tietovuodoista.

Salasanojen hallinta
Säilytä salasanojasi turvallisesti ja käytä niitä kaikilla laittellasi. Saat tiedon, jos salasanasi eivät ole turvallisia, ja voit luoda vahvoja salasanoja niiden tilalle.

Reaaliaikaiset tietovuotohälytykset
ID PROTECTION ilmoittaa heti, jos henkilötietojasi on ollut mukana tietovuodossa.

Apua identiteettivarkaustilanteissa
Saat asiantuntijoiden laatimia ohjeita, jos henkilötietosi ovat paljastuneet, ja estä tietovuodon eskaloituminen identiteettivarkaudeksi.

Tuetut käyttöjärjestelmät
ÄLYPUHELIMET JA TABLETIT:
Android OS 6 tai uudemmat, iOS 13 tai uudemmat.

Vastaanottaaksesi reaaliaikaisia hälytyksiä sovellus tulee asentaa mobiililaitteelle. Internetyhteys tilauksen vahvistamiseen ja päivitysten vastaanottamiseen.

Tuetut kielet:
ceština, dansk, Deutsch, English, español, español latinoamericano, eesti, français, français canadien, magyar, italiano, Nederlands, Norsk, polski, português, português brasileiro, româna, slovenšcina, suomi, svenska, ti?ng Vi?t, Türkçe, e???????, ?????????, ???????, ????, ???? (??), ???, ???? (??), ??? (????)

Tarkista uusimmat tekniset tiedot osoitteesta www.f-secure.com/id-protection

Arvostelut 0 arvostelua