Realme Pad Mini 8.7
Realme Pad Mini 8.7 Realme Pad Mini 8.7 Realme Pad Mini 8.7 Realme Pad Mini 8.7 Realme Pad Mini 8.7
Realme

Realme Pad Mini 8.7" 64 Gt Wi-Fi Android -tabletti, Harmaa

Tuotetunniste rm_pad_mini_64

Ohut - kevyt - tehokas - laadukas 8.7" Android tablet - pikalataus - pitkä akunkesto jopa 15h

245,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ohut - kevyt - tehokas - laadukas 8.7" Android tablet

8.7" . iso 6400 mAh akku - , Dolby Atmos, 4 kaiutinta, Helio G80, iso 7100 mAh akku
18W pikalataus, metallinen rakenne, Android 11, 4Gt RAM, 64Gt, Wifi + BT

[SUURI NÄYTTÖ]
8,7 tuuman näyttö ja 84,59 % näytön ja kotelon välinen suhde sekä stereokaiutin tarjoavat upean elokuvakokemuksen katsoessasi elokuvia tai pelaamalla pelejä. Uppoudu upeaan elokuvamaailmaan kotonasi.[Koko päivän ilo] Valtava 6400 mAh akku (tyypillinen). Sallii jopa 15,8 tuntia. Videon suoratoisto ja tehostaminen sinulle. Pikalataus 18 W:lla varmistaa, että akussa on tarpeeksi virtaa ennen lähtöä. Voit siis nauttia musiikista, sarjoista ja elokuvista koko ajan.

[Erittäin ohut, erittäin hieno] 

7,6 mm ohut metallikotelo ja 372 g tekee tästä laitteesta niin ohuen, että voit pitää sitä yhdessä kädessä. Kätesi ei väsy edes pitkäaikaisessa käytössä. Sen tyylikäs, elegantti ja hienosti muotoiltu mattametallikotelo vakuuttaa sinut.

[Tilaa lisää videoille]

 UFS 2.1 -flash-muistilla varustettu todellinen pad mini saa valtavan lisänopeuden sekä lukemisen että kirjoittamisen aikana. Jopa 64 Gt:n ROM-muistin ja 1 Tt laajennettavan tallennustilan ansiosta sinulla on enemmän tilaa videoidesi ja muiden tiedostojen tallentamiseen.Yhdistä tulevaisuuteen: salasanan syöttämisen sijaan voit käyttää oikeaa rannekettasi tai oikeaa kelloasi avataksesi oikean alustan lukituksen välittömästi. "Jakaminen lähistöllä" sallii puhelimesi ja tablet-laitteen jakaa tiedostoja ja kuvia välittömästi, ja automaattinen avausyhteys yhdistää kuulokkeet automaattisesti tyynyyn, kun ne ovat lähellä. Lisäksi näytön lähetystoiminnot voivat siirtää sisältöä alustaltasi televisioon ja suurentaa alustan maagisen valkoiseksi!Pad mini Wifi 4+64 harmaa EU 


Arvostelut 0 arvostelua