Nopeimmalle -60%: OnePlus Nord 6.44
Nopeimmalle -60%: OnePlus Nord 6.44 Nopeimmalle -60%: OnePlus Nord 6.44 Nopeimmalle -60%: OnePlus Nord 6.44
OnePlus

Nopeimmalle -60%: OnePlus Nord 6.44" Amoled 12Gt/256Gt Uudenveroinen

Tuotetunniste k_OnePlusNord
Tuotetta rajoitettu erä.

Uudenveroinen käytetty Oneplus Nord huippupuhelin - Amoled näytöllä - Isolla 256Gt tallennustilalla ja 48 Megapixelin kameralla

590,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl

Nopeimmalle 60% alennuksella - alennettu hinta 236 Eur
Toimituskulut 6,20 Eur - maksuehto 30vrk - Klarna osamaksu

Uudenveroinen käytettty Oneplus Nord huippupuhelin - Amoled näytöllä - Isolla 256 Gt tallennustilalla, 48 Megapixelin kameralla ja Android 11 käyttöjärjestelmällä.


Yleisesti

OnePlus Nord on erinomainen valinta esimerkiksi aktiivisemmalle puhelimen käyttäjälle. Huippu ominaisuuksien ansiosta tämä puhelin soveltuu kaikkien suosituimpien sovelluksien käyttöön. Tämä puhelin on erinomainen valinta sinulle, jolle tärkeää ovat hyvät ominaisuudet ja edullinen hinta. Puhelimesi ei välttämättä tarvitse olla aina markkinoiden uusin ja kallein. Tämän puhelimen hinta-laatu suhde on poikkeuksellinen hyvä ja se on erittäin järkevä valinta. Tästä saat puhelimen käyttöösi useiksi vuosiksi.

Kamera
Tästä puhelimesta löytyy etu- ja takakamera. Puhelimen kamerat ovat edelleen kilpailukykyisiä suhteessa markkinoiden uusimpiin puhelimiin. Kuvien laatu on erinomaista ja voit ikuistaa tärkeimmät muistosi puhelimeen laadukkaasti ja jakaa ne ystävillesi ja läheisillesi. Etukameran ansiosta voit soittaa videopuheluita kuin olisit kasvotusten läheisimpiesi kanssa. Tarkemmat tiedot löydät teknisistä tiedoista.

Akun kesto
OnePlus Nord puhelimen akku kestää tavallisessa käytössä helposti päivän yli. Ostaessasi puhelimen Cadmandatalta, voit olla varma että akkusi kestää. Takaamme yli 80% akun kunnon myös tähän puhelimeen.

Muut tiedot

Voit luottaa siihen, että tuleva puhelimesi toimii täydellisesti. Myönnämme puhelimelle 6kk takuun. Kuntoluokitusten väliset erot ovat ainoastaan kosmeettisia eli puhelimet ovat sisältä kuin uusia. Kaikki laitteet testataan asiantuntijoidemme toimesta, ja ne käyvät läpi tarkasti standardoidun tarkastusprosessin.

Takuu 6 kk

Laturi + USB-C kaapeli lisähintaan

Hakusanat: OnePlus, Nord, Android, Amoled, 256Gt, puhelin, älypuhelin, heti, Tampere, cadmandata

Arvostelut 0 arvostelua