Nopeimmalle: OnePlus 6T 6.41
Nopeimmalle: OnePlus 6T 6.41 Nopeimmalle: OnePlus 6T 6.41 Nopeimmalle: OnePlus 6T 6.41
OnePlus

Nopeimmalle: OnePlus 6T 6.41" Amoled 6Gt/128Gt Uudenveroinen

Tuotetunniste k_6T
Tuotetta rajoitettu erä.

Uudenveroinen käytetty Oneplus 6T huippupuhelin - Amoled näytöllä - Isolla 128Gt tallennustilalla ja 20 Megapixelin kameralla

147,00 €
490,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 0 - 1 työpäivää

Nopeimmalle 70% alennuksella - alennettu hinta 147 Eur
Toimituskulut 6,20 Eur - maksuehto 30vrk - Klarna osamaksu

Uudenveroinen käytettty Oneplus 6T huippupuhelin - Amoled näytöllä - Isolla 128 Gt tallennustilalla, 20 Megapixelin kameralla ja Android 10 käyttöjärjestelmällä.


Yleisesti

OnePlus 6T on erinomainen valinta esimerkiksi aktiivisemmalle puhelimen käyttäjälle. Huippu ominaisuuksien ansiosta tämä puhelin soveltuu kaikkien suosituimpien sovelluksien käyttöön. Tämä puhelin on erinomainen valinta sinulle, jolle tärkeää ovat hyvät ominaisuudet ja edullinen hinta. Puhelimesi ei välttämättä tarvitse olla aina markkinoiden uusin ja kallein. Tämän puhelimen hinta-laatu suhde on poikkeuksellinen hyvä ja se on erittäin järkevä valinta. Tästä saat puhelimen käyttöösi useiksi vuosiksi.

Kamera
Tästä puhelimesta löytyy etu- ja takakamera. Puhelimen kamerat ovat edelleen kilpailukykyisiä suhteessa markkinoiden uusimpiin puhelimiin. Kuvien laatu on erinomaista ja voit ikuistaa tärkeimmät muistosi puhelimeen laadukkaasti ja jakaa ne ystävillesi ja läheisillesi. Etukameran ansiosta voit soittaa videopuheluita kuin olisit kasvotusten läheisimpiesi kanssa. Tarkemmat tiedot löydät teknisistä tiedoista.

Akun kesto
OnePlus 6T puhelimen akku kestää tavallisessa käytössä helposti päivän yli. Ostaessasi puhelimen Cadmandatalta, voit olla varma että akkusi kestää. Takaamme yli 80% akun kunnon myös tähän puhelimeen.

Muut tiedot

Voit luottaa siihen, että tuleva puhelimesi toimii täydellisesti. Myönnämme puhelimelle 6kk takuun. Kuntoluokitusten väliset erot ovat ainoastaan kosmeettisia eli puhelimet ovat sisältä kuin uusia. Kaikki laitteet testataan asiantuntijoidemme toimesta, ja ne käyvät läpi tarkasti standardoidun tarkastusprosessin.

Takuu 6 kk

Laturi + USB-C kaapeli lisähintaan

Hakusanat: OnePlus, 6T, Android, Amoled, 128Gt, puhelin, älypuhelin, heti, Tampere, cadmandata

Arvostelut 0 arvostelua