Nopeimmalle -80%: Nokia 6.1 Peruspuhelin - IPS näytöllä
Nopeimmalle -80%: Nokia 6.1 Peruspuhelin - IPS näytöllä Nopeimmalle -80%: Nokia 6.1 Peruspuhelin - IPS näytöllä Nopeimmalle -80%: Nokia 6.1 Peruspuhelin - IPS näytöllä
Nokia

Nopeimmalle -80%: Nokia 6.1 Peruspuhelin - IPS näytöllä

Tuotetunniste k_Nokia61
Tuotetta rajoitettu erä.

Hyväkuntoinen käytetty Nokia 6.1 kunnon vintage peruspuhelin! - IPS näytöllä - 32Gt tallennustilalla ja 16 Megapixelin kameralla

48,00 €
240,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl

Nopeimmalle 80% alennuksella - alennettu hinta 42 Eur
Toimituskulut 6,20 Eur - maksuehto 30vrk - Klarna osamaksu

Uudenveroinen käytettty Nokia 6.1 huippupuhelin - 5.5" IPS näytöllä - Isolla 32 Gt tallennustilalla, 16 Megapixelin kameralla ja Android 9 käyttöjärjestelmällä.

Yleisesti

Nokia 6.1 on tyylikäs ja laadukas puhelin, jossa on suuri näyttö, jolta on helppo katsella videoita ja valokuvia. Puhelimessa on laadukas kamera ZEISS-optiikalla ja laadukkaalla salamavalolla. Puhelimen rakenne on kestävää alumiinia ja näytössä on Corning Gorilla Glass -lasi, joten puhelin kestää helposti joka päivästä käyttöä.

Puhelimessa on ainutlaatuinen dual sight - toiminto, jonka avulla voit kuvata samanaikaisesti sekä etu- että takakameralla. Tarvittaessa voit lähettää videokuvaa vaikkapa Facebookissa tai Youtubessa. Puhelimen keskusmuisti ja suoritin takavaavat suorituskykyisen puhelimen, jossa sovellukset eivät jäädy kesken kaiken.

Nokia 6.1 on edullinen ja tehokas puhelin, jolla erotut joukosta! Lisäksi säästät luontoa ja rahaa, kun ostat meiltä käytetyn Nokian Android puhelimen

Akun kesto
Nokia 6.1 puhelimen akku kestää tavallisessa käytössä helposti päivän yli. Ostaessasi puhelimen Cadmandatalta, voit olla varma että akkusi kestää. Takaamme yli 80% akun kunnon myös tähän puhelimeen.

Muut tiedot

Voit luottaa siihen, että tuleva puhelimesi toimii täydellisesti. Myönnämme puhelimelle 6kk takuun. Kuntoluokitusten väliset erot ovat ainoastaan kosmeettisia eli puhelimet ovat sisältä kuin uusia. Kaikki laitteet testataan asiantuntijoidemme toimesta, ja ne käyvät läpi tarkasti standardoidun tarkastusprosessin.

Takuu 6 kk

Laturi + USB-C kaapeli lisähintaan

Hakusanat: Nokia, 6.1, Android, IPS, 32Gt, puhelin, älypuhelin, käytetty, heti, Tampere, cadmandata,

Arvostelut 0 arvostelua