Nopeimmalle: Samsung Galaxy A70 - 6.7
Nopeimmalle: Samsung Galaxy A70 - 6.7 Nopeimmalle: Samsung Galaxy A70 - 6.7 Nopeimmalle: Samsung Galaxy A70 - 6.7 Nopeimmalle: Samsung Galaxy A70 - 6.7
Samsung

Nopeimmalle: Samsung Galaxy A70 - 6.7" Amoled - Isolla 128Gt muistilla

Tuotetunniste k_Samsung_A70
Tuotetta rajoitettu erä.

Uudenveroinen käytetty Samsung Galaxy A70 - 6.7" Amoled näytöllä - 6Gt muistilla ja 128Gt tallennustilalla, 32 Megapixelin kameralla - Musta

410,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl

Nopeimmalle 60% alennuksella - alennettu hinta 164 Eur
Toimituskulut 6,20 Eur - maksuehto 30vrk - Klarna osamaksu

Uudenveroinenkäytetty Samsung Galaxy A70 - 6.7" Amoled näytöllä - 6Gt muistilla ja 128Gt tallennustilalla, 32 Megapixelin kameralla ja Android 10 käyttöjärjestelmällä.

Yleisesti

Samsung A70 on erinomainen valinta esimerkiksi aktiivisemmalle puhelimen käyttäjälle. Huippu ominaisuuksien ansiosta tämä puhelin soveltuu kaikkien suosituimpien sovelluksien käyttöön. Tämä puhelin on erinomainen valinta sinulle, jolle tärkeää ovat hyvät ominaisuudet ja edullinen hinta. Puhelimesi ei välttämättä tarvitse olla aina markkinoiden uusin ja kallein. Tämän puhelimen hinta-laatu suhde on poikkeuksellinen hyvä ja se on erittäin järkevä valinta. Tästä saat puhelimen käyttöösi useiksi vuosiksi.

Kamera

Tästä puhelimesta löytyy etu- ja takakamera. Puhelimen kamerat ovat edelleen kilpailukykyisiä suhteessa markkinoiden uusimpiin puhelimiin. Kuvien laatu on erinomaista ja voit ikuistaa tärkeimmät muistosi puhelimeen laadukkaasti ja jakaa ne ystävillesi ja läheisillesi. Etukameran ansiosta voit soittaa videopuheluita kuin olisit kasvotusten läheisimpiesi kanssa. Tarkemmat tiedot löydät teknisistä tiedoista.

Akun kesto

Samsung A70 puhelimen akku kestää tavallisessa käytössä helposti päivän yli. Ostaessasi puhelimen Cadmandatasta, voit olla varma että akkusi kestää. Takaamme yli 80% akun kunnon myös tähän puhelimeen.

Muut tiedot

Voit luottaa siihen, että tuleva puhelimesi toimii täydellisesti. Myönnämme puhelimelle 6kk takuun. Kuntoluokitusten väliset erot ovat ainoastaan kosmeettisia eli puhelimet ovat sisältä kuin uusia. Kaikki laitteet testataan asiantuntijoidemme toimesta, ja ne käyvät läpi tarkasti standardoidun tarkastusprosessin.

Takuu 6 kk

Laturi + USB-C kaapeli lisähintaan

Hakusanat: Samsung, Galaxy, A70 , Android, Amoled, 128Gt, puhelin, älypuhelin, käytetty, heti, Tampere, cadmandata,

Arvostelut 0 arvostelua