Xiaomi Redmi Pad 3/64GB tabletti
Xiaomi Redmi Pad 3/64GB tabletti Xiaomi Redmi Pad 3/64GB tabletti Xiaomi Redmi Pad 3/64GB tabletti Xiaomi Redmi Pad 3/64GB tabletti

Xiaomi Redmi Pad 3/64GB tabletti

Xiaomi Redmi Pad 3/64GB -tabletti tarjoaa tehokkaan käyttökokemuksen voimakkaan 8-ytimisen MediaTek-prosessorin ja 3 GB RAM-keskusmuistin ansiosta.

299,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Xiaomi Redmi Pad 3/64GB -tabletti tarjoaa tehokkaan käyttökokemuksen voimakkaan 8-ytimisen MediaTek-prosessorin ja 3 GB RAM-keskusmuistin ansiosta. Tilava 10,61-tuumainen kosketusnäyttö tarjoaa sulavan 90 Hz virkistystaajuuden. Ota upeita kuvia ja kuvaa videoita 8 megapikselin etu- ja takakameroilla ja nauti lempisovelluksistasi Google Play Store -kaupan avulla. Android 12 -pohjainen MIUI 13 on pakattu täyteen käytännöllisiä toimintoja, joiden avulla voit käyttää laitetta tehokkaammin ja tehdä useita asioita kerralla. Erittäin kompakti, ohut ja tyylikäs muotoilu kätkee sisäänsä 8000 mAh akun pikalataustuella.

Kosketusnäyttö

Nauti elokuvista ja videoista upealla 10,61 tuuman LCD-näytöllä, joka tarjoaa 90 Hz virkistystaajuuden sulavaa selailua ja yleistä käyttökokemusta varten. Näyttö tarjoaa 400 nitin kirkkauden sekä 200 x 1200 resoluution, joiden avulla voit katsoa Full HD -elokuvia upealla tarkkuudella. Näytön suojana on vahva ja pirstoutumista kestävä Corning Gorilla Glass 5 -panssarilasi. Sisäänrakennetun sinivalosuotimen ansiosta silmäsi ovat suojassa näytön haittavaikutuksilta.


Kamerat

Ota upeita kuvia 8Mpx f/2.0 aukon takakameralla ja kuvaa laadukkaita videoita. LED-salamavalon avulla voit ottaa kuvia myös heikossa valaistuksessa. 8Mpx f/2.0 aukon 105° ultralaajakulmainen etukamera sopii videopuheluille ja täyttää kaikki selfie-tarpeesi.


Suoritusteho ja tallennustila

Tabletin sydämessä on kahdeksanytiminen MediaTek Helio G99 -prosessori sekä 3 GB RAM-muistia, joiden avulla voit moniajaa sovelluksia saumattomasti ja optimoida työnkulkuasi. Lataa suosikkisovelluksesi ja tallenna asiakirjoja, videoita ja kuvia sisäiseen 64 GB muistiin, jota voit laajentaa jopa 1 TB microSDXC-muistikortilla.


MIUI 13

Lataa kaikki suosikkisovelluksesi Android 12 -käyttöjärjestelmän ja Google Play Storen -kaupan avulla. Intuitiivinen MIUI 13 -käyttöliittymä on pakattu täyteen käyttökokemusta parantavia toimintoja.


Akku

Tabletin ohut ja tyylikäs muotoilu piilottaa erittäin suuren 8000 mAh akun, joka tarjoaa runsaasti virtaa koko päiväksi. Tabletin lataaminen on vaivatonta USB-C-portin ansiosta, joka tukee 18 W pikalatausta.


Lisäominaisuudet:

  • - Neljän kaiuttimen asetelma Dolby Atmos -tuella
  • - Wi-Fi 6 (802.11ax)
  • - Bluetooth 5.0
  • - GPS-paikannuspalvelu
  • - 3,5 mm ääniportti
Arvostelut 0 arvostelua