SAMSUNG GALAXY A54 5G BLACK 128GB
SAMSUNG GALAXY A54 5G BLACK 128GB SAMSUNG GALAXY A54 5G BLACK 128GB SAMSUNG GALAXY A54 5G BLACK 128GB SAMSUNG GALAXY A54 5G BLACK 128GB
Samsung

SAMSUNG GALAXY A54 5G BLACK 128GB

Tuotetunniste SM-A546BZKCEUB

Nopea. Tehokas. Luova. - 5G - suuri 128GB tallennustila - 120 Hz Super AMOLED-näyttö

499,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Nopea. Tehokas. Luova. - 5G - suuri 128GB tallennustila - 120 Hz Super AMOLED-näyttö 

Kestävä ja miellyttävä muotoilu tekee Galaxy A54 5G:stä helppokäyttöisen puhelimen, jossa kaikki ominaisuudet ovat käden ulottuvilla. Eikä sinun tarvitse luopua mistään! Suuren tallennustilan ansiosta tilaa riittää kaikelle tärkeälle sisällölle – sekä uudelle että vanhalle: videoille, kuville, luonnoksille sekä muille tiedostoille ja dokumenteille.

Neljä kameraa on integroitu sulavasti puhelimeen, ja ne ovat valmiina ikuistamaan kaikki kokemuksesi. Kuvaa ja videoi terävästi ja tasaisesti laajakulmista aina pienimpiin yksityiskohtiin – myös pimeässä. Nopea, responsiivinen 120 Hz Super AMOLED Infinity-O-näyttö takaa sekä sulavan selailun että nopean pelaamisen minimaalisella viiveellä. Katso elokuvia täydellisellä värintoistolla ja kontrastilla, jotka saavat kokemuksen vastaamaan elokuvateatterin tunnelmaa. Tulet tottumaan pitkään akunkestoon kestävän akun ansiosta, jossa riittää virtaa jopa 48 tunniksi. Käytä tarvittaessa pikalatausta ja olet jälleen vauhdissa. Pieni määrä roisketta tai pölyä ei ole juttu eikä mikään IP67-luokitellulle Galaxy A54 5G:lle. Tämän lisäksi puhelin on suojattu vahvalla Gorilla Glass 5 -lasilla. Samsung Knox -tietoturvajärjestelmä tuo puhelimelle turvaa läpikotaisin, ja oma sisältösi pysyy vain omissa käsissäsi.

Galaxy A54 5G:n innovaatiot ovat saatavilla väreissä Black, White, Light Purple ja Light Green.


  • Tilaa kaikelle mitä tarvitset 128/256 Gt sisäisellä tallennustilalla, sekä mahdollisuudella laajentaa tallennustilaa microSD -kortilla aina 1 Tt asti.
  • Kirkas ja terävä 6,4” 120 Hz Infinity-O sAMOLED -näyttö.
  • Kuvaa vakaasti ja tarkasti neljällä kameralla, mukaan
  • lukien korkearesoluutioisella ja optisella kuvanvakaimella varustetulla OIS-pääkameralla.
  • Luo uutta ja selaile ilman keskeytyksiä huippukestävällä akulla, minimoi odottelu pikalatauksella.
  • Avarra maailmaasi ja käytä Galaxy A54 5G:tä saumattomasti ja helposti yhdessä muiden Samsung Galaxy -laitteidesi kanssa.
  • Veden- ja pölynkestävä IP67-luokituksen mukaisesti, näyttö suojattu vahvalla Gorilla Glass 5 -lasilla.
Arvostelut 0 arvostelua