Getac X600 -teollisuuskannettava
Getac X600 -teollisuuskannettava Getac X600 -teollisuuskannettava Getac X600 -teollisuuskannettava Getac X600 -teollisuuskannettava Getac X600 -teollisuuskannettava Getac X600 -teollisuuskannettava Getac X600 -teollisuuskannettava Getac X600 -teollisuuskannettava Getac X600 -teollisuuskannettava
Getac

Getac X600 -teollisuuskannettava

Tuotetunniste X600

Teollisuuskannettava liikkuvan työn ammattilaisille: metsäteollisuus, prosessiteollisuus, maansiirto, jätehuolto, maatalous, rakennusala.

6 390,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

GETAC X600 RUGGED


Tuotteen perustiedot:

Getac X600 -kannettava on suunniteltu kestämään tärinää, lämpöä ja kosteutta. Näiden ominaisuuksien takia tietokone sopii täydellisesti liikkuvan työn ammatilaisille. Kannettavassa on 13. sukupolven Intel® Core™ -prosessori, joka takaa suoritustehoa haastavimmissakin tehtävissä.


Avainominaisuudet:

  • Intel® Core™ i5-11500H vPro™ -prosessori
  • 15,6" TFT LCD FHD -näyttö
  • 16 Gt DDR4 / 512 Gt PCIe SSD 
  • Windows 11 Pro
  • IP66


Suurinäyttö

X600 tarjoaa tilavan 15,6 tuuman näytön ja huippuluokan tietojenkäsittelyn täysin kestävässä kannettavan tietokoneen kotelossa. Se mahdollistaa tehon ja tuottavuuden missä ikinä menetkin.Mahtava suorituskyky

X600:ssa on Intel 11th gen i5/i7/i9 -prosessori, (jopa 8 ydintä), lisävarusteena saatava erillinen NVIDIA® Quadro® RTX3000 -näytönohjain ja jopa 128 Gt DDR4 RAM -muistia. Sen kaksoistuuletinrakenne pitää jokaisen näistä laskentakomponenteista viileänä ja toimintakykyisenä vaativimpienkin tehtävien aikana, ja tallennustilaa voidaan laajentaa jopa 6 Teraan kolmella käyttäjän irrotettavalla PCIe-solid-state-asemalla (SSD).


Erinomainen käyttökokemus

X600:n Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmä (OS) mahdollistaa intuitiivisesti tutun Microsoft-käyttökokemuksen, mutta parannetulla hybridi-/etätyötoiminnallisuudella ja useiden tehtävien helpomman hallinnan kanssa. X600:n tilava 15,6 tuuman LumiBond®-näyttö tarjoaa upeat värit ja kontrastin, auringonvalossa luettavan kirkkauden (1 000 nitiä) ja valinnaisen kapasitiivisen monikosketusnäytön, jota voidaan käyttää kylmässä, sateessa tai käsineitä käytettäessä. helpompaa vaikeissakin olosuhteissa.


Erinomainen liitettävyys

X600:n liitettävyys ylittää kestävän standardin. Dual 2.5GBASE-T Ethernet -ominaisuus mahdollistaa suojatun kiinteän yhteyden kahteen samanaikaiseen verkkoon, kun taas langaton LAN-laajakaista, joka on otettu käyttöön uuden Wi-Fi 6E -standardin kautta, tuo peliin 6 GHz:n taajuuslohkon, jota aiemmat Wi-Fi-sukupolvet eivät ole käyttäneet. Thunderbolt™ 4 (Type-C) mahdollistaa erittäin nopean kiinteän tiedonsiirron laitteiden välillä. Bluetooth 5.2 mahdollistaa yhteyden muodostamisen vähän virtaa kuluttaviin laitteisiin, ja saatavilla on myös 4G-LTE integroidulla GPS:llä.


Parannettu turvallisuus

X600 tarjoaa monipuolisen valikoiman turvaominaisuuksia. Todennus on vakiona Windowsin monitekijäinen todennus, jota tukee valinnainen Windows Hello -kasvojentunnistuskamera, sormenjälkitunnistin ja älykortinlukija. Tietoturvan vuoksi kaikki tallennusasemat ovat käyttäjän irrotettavissa ilman työkaluja. Mukana on myös Trusted Platform Module (TPM) 2.0 -mikroprosessori, joka mahdollistaa täydelliset aseman salausominaisuudet ja monet muut todennusparannukset.


Rakennettu liikkuvuutta varten

Alle kahden tuuman paksuinen X600 on suunniteltu liikkumaan ajoneuvossa (saatavana mukautettu kiinnitys) tai jalan. Ja sen kahdella kuumalla vaihdettavalla akulla, jotka voidaan vaihtaa ilman työkaluja keskeyttämättä laitteen toimintaa, X600 voi toimia koko päivän ilman, että sitä tarvitsee kytkeä pistorasiaan.

Kestävä ja valmis

X600 on suunniteltu kestämään ja työskentelemään erilaisissa olosuhteissa ulkona, se toimii sateessa, pölyssä, tärinässä, ja se voi olla pyydettäessä suolasumusertifioitu. Tämä täysin kestävä kannettava tietokone on MIL-STD-810H-, MIL-STD-461G- ja IP66-sertifioitu, jotta se kestää -29 °C - 63 °C (-20 °F - 145 °F) lämpötiloja. X600 täyttää ANSI/UL 12.12.01 -standardit (pyyntökohtaisesti) luokan 1 Division 2 vaarallisissa paikoissa, mikä antaa luottamusta niille, jotka etsivät laitteiden sisäistä turvallisuutta räjähdysvaarallisissa tiloissa.


Lataa Esite

Arvostelut 0 arvostelua