Meeting Owl 3 - 360 asteen ja 1080p HD:n älykokouskamera
Meeting Owl 3 - 360 asteen ja 1080p HD:n älykokouskamera Meeting Owl 3 - 360 asteen ja 1080p HD:n älykokouskamera

Meeting Owl 3 - 360 asteen ja 1080p HD:n älykokouskamera

Tuotetunniste MTW300-2000

Helppokäyttöinen konferenssikamera - laadukas 360 asteen 1080p kamera - 3 kaiutinta - 8 mikrofonin ryhmä - langaton liitäntä BT ja Wifi

1 139,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Helppokäyttöinen konferenssikamera - laadukas 360 asteen 1080p kamera - 3 kaiutinta - 8 mikrofonin ryhmä - langaton liitäntä BT ja Wifi 

Meeting Owl 3 on laadukas 360 asteen kamera, jossa on mukana mikrofoni ja kaiutin ja joka tekee hybridikokouksista entistä parempia. Älykäs automaattikohdennus kohdentuu aina puhujaan. Tämä yksinkertainen Plug & Play -laite on yhteensopiva useimpien videokokousalustojen kanssa. 1080p FullHD -tarkkuuden ja 5,5 metrin mikrofonin kuuluvuusalueen ansiosta se soveltuu erinomaisesti kokous- ja luokkahuoneisiin. Uudella Expansion Mic -mikrofonilla voit pidentää kuuluvuusaluetta vielä 2,5 metrillä. Owl Labs on palkittu yritys, jonka laitteita käytetään yli 100 000 yrityksessä maailmanlaajuisesti.

Paranna yhteistyötä

Meeting Owl 3 kuvaa 360 asteen videokuvaa 1080p FullHD -tarkkuudella ja tunnistaa 360 asteen äänet jopa 5,5 metrin etäisyydeltä. Laite kohdentaa automaattisesti puhujaan, mikä edistää aktiivista yhteistyötä ja osallistumista, ja näyttää samalla 360 asteen näkymän huoneesta.

Plug & Play takaa helppokäyttöisyyden

Tuote on käyttövalmis jo alle seitsemässä minuutissa tuotepaketin avaamisesta. Kytke vain virtalähde, yhdistä USB-kaapeli ja käynnistä kokous haluamallasi videokokousalustalla. Hallitse kokouksia helposti pöytäkone-, mobiili- ja tablettisovelluksilla.

Laite on yleisesti yhteensopiva

Laite on yhteensopiva käytännössä kaikkien videokokousalustojen kanssa (esimerkiksi Zoom, GoToMeeting, Google Meet, Microsoft Teams, Cisco Webex, BlueJeans ja monet muut).

Laite on entistä älykkäämpi

Siinä on uusi Owl Intelligence System, joka tarkentaa ihmisiin neljä kertaa nopeammin. Se käyttää Wi-Fi-yhteyttä, joten saat päivitykset ja parannukset käyttöösi langattomasti.

Soveltuu mihin tahansa tilaan

Yhdistämällä kaksi Meeting Owlia ja Expansion Mic -mikrofonin voit laajentaa kuva- ja ääniyhteyden kantamaa suuremmissa tiloissa. Laite on yhteensopiva Owl Labsin Whiteboard Owlin ja Meeting HQ:n kanssa, joten sen avulla saat aikaan täydellisen hybridihuoneratkaisun.

Valmistaja on saanut paljon tunnustusta

Meeting Owlin valmistaja Owl Labs on voittanut useita alan palkintoja, muun muassa TIME-lehden Best Inventions of 2020 -palkinnon ja CES Innovation Award -palkinnon vuosina 2020 ja 2021.

Paketin sisältö:

• Meeting Owl 3 • Virtajohto • Kaksimetrinen USB C -kaapeli • 12 voltin virtalähde • Pika-aloitusopas • Pöytäkortti (englanti) • Pöytäkortti (ranska) • Owl-korttipidike • Owl Connect -kortti • Owl Labs -tarra • Takuu- ja turvallisuusesite

Arvostelut 0 arvostelua