CMD Apple Lightning - USB OTG adapteri
CMD Apple Lightning - USB OTG adapteri CMD Apple Lightning - USB OTG adapteri
CMD

CMD Apple Lightning - USB OTG adapteri

Tuotetunniste cmd_light_otg

Lightning-USB-kamerasovitin, ei vaadi sovellusta, plug and play, voit helposti jakaa valokuvasi ja videosi sosiaalisessa mediassa.

39,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Lightning-USB-kamerasovitin, ei vaadi sovellusta, plug and play, voit helposti jakaa valokuvasi ja videosi sosiaalisessa mediassa. tai voit siirtää tiedoston U-levyltä tai muistikortilta i-phoneen/i-padiin. USB-kamerasovittimen liitin on yhteensopiva iPhone 13/12 11/11 Pro/11 Pro Max/Xs/Xs Max/X/8/8 Plus/7/7Plus/6/6 Plus/5/5S / kanssa. SE ja Air /Mini /Pro . Tukee valokuvamuotoja JPER RAW SD HD -videoformaatteja, mukaan lukien H.264 ja MPEG-4. Tuettu i-OS 13.0:n ja uudempien kanssa. Tukee laitteita, jotka on liitetty hiireen, näppäimistöön MIDI-näppäimistö, sähköpiano, rumpusetti, ääniliitäntä, mikseri, mikrofoni, USB-muistitikku, USB Ethernet-sovitin jne. 

Tämä OTG USB -sovitin on paras valinta saadaksesi enemmän ominaisuuksia puhelimeesi tai alustaan. Voit toistaa helposti elokuvia tai tiedostoja U-levylläsi. Tehokas lähetys ei heti juutu sosiaalisessa mediassa. Tukee kaksisuuntaista tiedonsiirtoa iOS 13:lle ja uudemmille, yksisuuntaista siirtoa iOS 9.2-12.4:lle, voit tuoda ja viedä kuvia, videoita, MP3-tiedostoja, MP4-tiedostoja, Exceliä, Wordia, PPT:tä, PDF "Tiedostot" tai "Photo" -sovellus pistokekamerasta puhelimeen, alustaan. Kannettava OTG-kaapelisovitin käyttää metallikuorta ja nylon-punottua köyttä, joka on kestävä ja jolla on hyvä lämmönpoisto. USB-puhelinsovitin ei vaadi verkkoyhteyttä eikä kolmannen osapuolen sovellusta. Kevyt 0,3 unssia, sopii kotiin, toimistoon tai matkoille. ● Oheislaitteiden enimmäisvirta ei saa ylittää 500 mA;●Ei voi kytkeä ulkoista kiintolevyä;

Arvostelut 0 arvostelua