-20% PHILIPS 275S9JAL 27
-20% PHILIPS 275S9JAL 27 -20% PHILIPS 275S9JAL 27 -20% PHILIPS 275S9JAL 27 -20% PHILIPS 275S9JAL 27
Philips

-20% PHILIPS 275S9JAL 27" QHD näyttö

Tuotetunniste 275S9JAL/00

Laadukas 27" QHD (2560x1440) näyttö graafiseen käyttöön - DP ja HDMi liitännät

199,20 €
249,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Laadukas 27" QHD (2560x1440) näyttö graafiseen käyttöön

Tämä Philips S-line sarjan QHD-resoluution näyttö 275S9JAL/00 on tarkoitettu monipuoliseen käyttöön. Sen VA-näyttöpaneeli antaa upeat kuvat ja laajat katselukulmat. Muihin ominaisuuksiin kuuluvat silmien rasitusta vähentävä LowBlue -tila ja silmille hellävarainen välkkymaton kuva.

  • VA-paneelin näyttö antaa upeat kuvat ja laajat katselukulmat
  • Terävät 2560x1440 -kokoiset kuvat Quad HD -resoluution ansiosta
  • SmartImage -pikavalinnat helpottavat kuva-asetusten optimointia
  • Flicker Free - välkkymätön tekniikka vähentää silmien väsymistä
  • LowBlue -tila lisää työn tehokkuutta vähentämällä silmien rasitusta
  • Kiinteät stereokaiuttimet multimediaa varten

Lataa esite

VA-näyttö takaa fantastiset kuvat ja laajat katselukulmat

Philips VA LED -näyttö käyttää edistyksellistä Multi-domain Vertical Alignment -tekniikkaa, joka takaa erittäin korkeat staattiset kontrastisuhteet sekä erityisen elävän ja kirkkaan kuvan. Yleisimpien toimistosovellusten käyttö on helppoa. Näyttö soveltuu erityisesti valokuvien katseluun, verkkosivujen selaamiseen, elokuvien katseluun, pelien pelaamiseen ja vaativien graafisten sovellusten käyttöön. Optimoidun pikselinkäsittelytekniikan ansiosta kuva on tarkka ja katselukulma erityisleveä 178/178 astetta.

Kristallinkirkkaita kuvia Quad HD 2560 x 1440 pikselin tarkkuudella

Nämä Philips-näytöt toistavat kristallinkirkkaita 2560 x 1440 tai 2560 x 1080 pikselin Quad HD -kuvia. Suorituskykyisten suuren pikselitiheyden paneelien ja suuren kaistanleveyden Displayport-, HDMI- ja Dual Link DVI -lähteiden ansiosta kuvat ja grafiikat toistuvat eloisina. Riippumatta siitä, oletko vaativa ammattikäyttäjä, joka tarvitsee erittäin yksityiskohtaista tietoa CAD-CAM-ratkaisuista, käytät 3D-grafiikkasovelluksia tai työskentelet valtavien laskentataulukkojen parissa, Philips-näyttöjen kuva on juuri niin kristallinkirkas kuin tarvitset.

SmartImage-esiasetukset optimoivat kuva-asetukset helposti

SmartImage on ainutlaatuinen Philips-tekniikka, joka analysoi näytön sisältöä ja optimoi näytön suorituskyvyn. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla voit valita eri tiloja, kuten Office, Photo, Movie, Game, Economy jne., käytettävän sovelluksen mukaan. Valintaan perustuen SmartImage optimoi dynaamisen kontrastin, värikylläisyyden sekä kuvien ja videoiden terävyyden, jotta näytön suorituskyky olisi paras mahdollinen. Economy-tila tarjoaa merkittäviä energiansäästöjä. Kaikki reaaliaikaisesti yhdellä painalluksella!

Flicker Free -tekniikka vähentää silmien väsymistä

LED-taustavalolla varustetuissa näytöissä säädetään kirkkautta tavalla, joka joillekin käyttäjille näkyy näytön välkkymisenä. Tämä aiheuttaa silmien väsymistä. Philipsin Flicker-free-tekniikka käyttää uutta tapaa säätää kirkkautta ja vähentää siten välkkymistä, jolloin näytön katselu on miellyttävämpää.

LowBlue-tila on hellävarainen silmille ja varmistaa siten tuottavuuden

Tutkimukset ovat osoittaneet, että LED-näyttöjen lyhyen aaltopituuden siniset valonsäteet voivat ultraviolettivalon tavoin aiheuttaa vauriota silmille ja vaikuttaa näköön pitkällä aikavälillä. Hyvinvointia edistämään kehitetty Philips LowBlue -tila vähentää haitallista lyhyen aaltopituuden sinistä valoa älykkään ohjelmistotekniikan avulla.

Sisäänrakennetut stereokaiuttimet multimediaa varten

Kaksi laadukasta stereokaiutinta samassa näyttölaitteessa. Mallista ja muotoilusta riippuen ne voivat olla näkyvissä ja eteenpäin suunnattuja, piilossa ja alaspäin suunnattuja, ylöspäin suunnattuja, taaksepäin suunnattuja jne.

HDMI takaa yleisen digitaalisen liitännän

HDMI-valmiudella varustetussa laitteessa on kaikki HDMI-tiedon (HighDefinition Multimedia Interface) vastaanottamiseen tarvittavat komponentit. HDMI-kaapelilla korkealaatuisia digitaalisia video- ja äänisignaaleja voidaan siirtää yhdellä johdolla tietokoneesta tai AV-lähteistä (kuten digiboksista, DVD-soittimesta, AV-vastaanottimesta tai videokamerasta).

DisplayPort-liitäntä varmistaa parhaan kuvanlaadun

DisplayPort on suora yhteys tietokoneen ja näytön välillä ilman mitään muuntamista. DVI-standardia suuremman kapasiteetin ansiosta se tukee jopa 15 metrin johtoja ja siirtää tietoja 10,8 Gb/s:n nopeudella. Suuren suorituskyvyn ja viiveettömyyden ansiosta kuva toistetaan nopeimmin ja virkistystaajuus on paras mahdollinen. DisplayPort on siis paras valinta paitsi tavalliseen toimistoon tai kotikäyttöön, myös vaativampiin peleihin ja elokuviin, videoeditointiin ja moneen muuhun. Lisäksi se on yhteensopiva muiden liitäntöjen kanssa erilaisten sovittimien kautta.

Arvostelut 0 arvostelua