Nothing Phone (2) 5G -puhelin, 256/12 Gt, tummanharmaa
Nothing Phone (2) 5G -puhelin, 256/12 Gt, tummanharmaa Nothing Phone (2) 5G -puhelin, 256/12 Gt, tummanharmaa Nothing Phone (2) 5G -puhelin, 256/12 Gt, tummanharmaa
Nothing

Nothing Phone (2) 5G -puhelin, 256/12 Gt, tummanharmaa

Tuotetunniste A10400026

Alusta loppuun huolellisesti suunnitellun Phone (2) -älypuhelimen avulla voit käyttää älypuhelinta täysin uusin tavoin.

729,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Alusta loppuun huolellisesti suunnitellun Phone (2) -älypuhelimen avulla voit käyttää älypuhelinta täysin uusin tavoin. Ole läsnä ja keskity paremmin silloin, kun sillä on eniten merkitystä.

Glyph Interface -Rakkautta ensisilmäykselläGlyph Interface – maailmalle, joka kaipaa enemmän omaa aikaa ja vähemmän ruutuaikaa. Määritä jokaiselle yhteystiedolle ja ilmoitustyypille omat valo- ja ääniasetukset, niin tiedät heti, kuka on ottamassa yhteyttä. Keskeiset tiedot vilauksella. Käytä puhelinta käyttämättä puhelinta varsinaisesti. Voit nähdä keskeisiä tietoja ja seurata edistymistä erillisistä Glyph-osioista. Valojen avulla voit seurata edistymistä, akun varaustasoa ja äänenvoimakkuutta. Voit käyttää niitä myös omana kannettavana rengasvalona. Uusien tärkeiden ilmoitusten ansiosta voit keskittyä, mutta silti olla kaikkein tärkeimpien tavoitettavissa. Kun valitut yhteystiedot tai sovellukset lähettävät ilmoituksen, Glyph-valo palaa, kunnes ilmoitus on avattu.

NOTHING OS 2.0 – omalla tyylilläsi.Puhelimen ikonisesta laitteistosuunnittelusta inspiroituneena Nothing on kehittänyt ohjelmistolle uuden visuaalisen ilmeen, joka kuitenkin tuntuu selkeästi Nothingilta. Nothing OS 2.0:n toimintoja on mahdollista mukauttaa, minkä ansiosta älypuhelimen käyttö on entistä harkitumpaa ja tietoisempaa. Aloitus- ja lukitusnäyttöä on uudistettu, jotta voit käyttää sovellusten pikakuvakkeita häiriintymättä. Mukauta kaikkea sovellusten tunnisteista ja ruudukon ulkoasusta widgetin kokoon ja väriteemoihin.

Kamera - edistyksellinen kaikin tavoinPhone (2) -älypuhelimella voit ottaa vaivattomasti kuvia aidosta elämästä reaaliajassa. Suuremman ja paremman etuanturin lisäksi olemme päivittäneet koko kameran sisäisen ohjelmiston. Uusien edistyksellisten algoritmien ansiosta kuvat ja videot ovat entistä dynaamisempia ja tarkempia. Mahtavalla anturilla ei tee mitään ilman loistavia säätömahdollisuuksia. Uuden edistyksellisen HDR:n ansiosta Phone (2) pystyy havaitsemaan voimakkaammat kontrastit tumman ja vaalean välillä. Nauti moitteettomasta selkeydestä ja totuudenmukaisesta valokuvauksesta. Yötila auttaa vähentämään kohinaa ja ottamaan kirkkaita kuvia mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Ota täydellisiä muotokuvia etukameran suuren 32 MP kennon avulla, joka on kaksi kertaa Phone (1) -mallin anturia suurempi. Elävöittää kaikki värit, sävyt ja ilmeet. Sinä parhaassa valossasi. 50 MP pääkamera ja 50 MP ultralaajakulmakamera sisältävät nyt älykkäitä säätömahdollisuuksia, mikä tekee Phone (2) -älypuhelimesta tuotteiden edelläkävijän. Uusi Motion Photo tunnistaa kohtaukset reaaliajassa ja muuttaa vauhdikkaat hetket upeiksi pysäytyskuviksi. Kaksinkertainen Super Res Zoom -ominaisuus pystyy säilyttämään minkä tahansa kohtauksen hienoimmatkin yksityiskohdat.

Päivitetty piirisarja - lisää tehoaSnapdragon 8+ Gen 1 -piirisarjan ansiosta Phone (2) on 80 % tehokkaampi edeltäjäänsä verrattuna. Tässä uskomattoman nopeassa mallissa on luokkansa paras lämmönhallinta ja edistykselliset kameraominaisuudet. Phone (2) -älypuhelimessa on suurempi ja kirkkaampi 6,7 tuuman OLED-näyttö, jonka kirkkaus on jopa 1 600 nitiä. LTPO-tekniikan avulla puhelin voi intuitiivisesti mukauttaa 120 Hz:n virkistystaajuuttaan säästäen virtaa, kun et käytä puhelinta. Huippunäyttö, joka ei käytä hurjasti akkua.

Phone (2) -älypuhelimessa on pitkäkestoinen 4 700 mAh:n akku. Lataa täyteen vain 55 minuutissa. Kestää jopa 22,5 tuntia. Yhteensopiva 15 W:n langattoman Qi-latauksen kanssa. Voit käyttää Phone (2) -älypuhelinta myös 5 W:n langattomana laturina. Voit siis syöttää siitä virtaa esimerkiksi Ear (2) -kuulokkeille tien päällä.

Kierrätetyt materiaalitYmpäristöystävällinen kokonaisuudessaan. Sen 100-prosenttisesti kierrätetyn alumiinisen keskirungon lisäksi Nothing käyttää 100-prosenttisesti kierrätettyä tinaa 9 piirilevyssä, 100-prosenttisesti kierrätettyä kuparifoliota pääpiirilevyssä ja yli 90-prosenttisesti kierrätettyä terästä kaikissa 28 teräsosassa. Lisäksi 80 % muoviosista on hankittu kestävistä lähteistä. Phone (2) -älypuhelimen hiilijalanjälki on 53,45 kg, joka on 8,6 % ensimmäisen Nothing-puhelimen hiilijalanjälkeä pienempi. Tämä on merkittävä saavutus huolimatta yleisestä suorituskyvyn parannuksesta, kuten Phone (1) -älypuhelimeen verrattuna akun 200 mAh:n parannuksesta ja 0,15 tuumaa suuremmasta näytöstä. Pakkaus on 100 % muoviton.

Tekniset tiedot:

 • Prosessori: Snapdragon 8+ Gen 1, Adreno 730 GPU, Hexagon 770 AI-prosessori
 • Käyttöjärjestelmä: Android 12, Nothing OS / Glyph Interface
 • Näyttö: 6,7" OLED -näyttö, 2412x1080, max. 1000 nits, 120Hz, Corning Gorilla Glass 5
 • Takakamerat: 50 MP Sony IMX890 -pääkamera, ƒ/1.88, OIS + 50 MP Samsung JN1 -ultralaajakulmakamera, ƒ/2.2
 • Etukamera: 32 MP Sony IMX615 -selfiekamera, ƒ/2.45
 • Videokuvaus: 4K @ 60 FPS
 • Muisti: 256 Gt tallennustila, 12 Gt RAM
 • Yhteydet: Dual SIM, 5G, Wi-Fi 4/5/6, 802.11 a/b/g, dual-band, Bluetooth 5.2
 • NFC: kyllä
 • IP-luokitus: IP54
 • Muuta: sormenjälkitunnistin näytössä, kasvojentunnistus, LED-valonauhat / Glyph Interface takakuoressa
 • Akku: 4700 mAh, 45 W pikalataus, 15 W nopea langaton lataus, 5 W käänteinen lataus
 • Mitat: 162,13 x 76,35 x 8,55 mm, paino 200,68 g
 • Ohjelmistotuki: 3 vuoden Android-pävitykset, 4 vuoden tietoturvapäivitykset joka toinen kuukausi

Pakkauksen sisältö:

 • phone (2)
 • USB-C-kaapeli
 • Turvallisuustiedot ja takuukortti
 • Näytönsuoja (esiasennettu)
Arvostelut 0 arvostelua