Satechi R1 -säädettävä tablettiteline
Satechi R1 -säädettävä tablettiteline Satechi R1 -säädettävä tablettiteline Satechi R1 -säädettävä tablettiteline Satechi R1 -säädettävä tablettiteline Satechi R1 -säädettävä tablettiteline Satechi R1 -säädettävä tablettiteline
CMD

Satechi R1 -säädettävä tablettiteline

Tuotetunniste ST-R1

Alumiininen teline kaikille mobiililaitteille ja tableteille. Monipuolinen säätö, turvallinen ja tyylikäs. Kompakti ja matkustusystävällinen.

65,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Alumiininen teline kaikille mobiililaitteille ja tableteille. Monipuolinen säätö, turvallinen ja tyylikäs. Kompakti ja matkustusystävällinen. 

Satechi R1 -teline nostaa nopeasti kaikki mobiililaitteet tai tabletit optimaalisen katselukokemuksen saamiseksi. Alumiinista valmistettu.R1 pitää tablet-laitteen oikealla korkeudella ja kulmassa - täydellinen käytettäväksi Bluetooth-näppäimistön kanssa, elokuvien katseluun tai videoneuvotteluihin Facetimessa.

Kiinteä alumiinirakenne pitää kannettavan tai tablet-laitteen turvallisesti paikallaan. R!-telineesä on sileä ja tyylikäs muotoilu, joka on täydellinen lisä työtilaan tai työpöydälle.R1-telineen avulla voit helposti tarkistaa sähköpostisi, videokonferenssisi FaceTimessa ja katsella elokuvia, kaikki täydellisestä kulmasta. Sen 270 asteen kiinnityssarana ja 180 asteen pohjasarana säätävät laitteesi vaivattomasti täydelliseen korkeuteen / kulmaan ja minimoivat kaulan rasituksen.

Älä jätä sitä vain pöydällesi, R1-teline taittuu helposti ja putoaa sopivaksi salkkuusi tai reppuisi. Kompaktin ja kannettavan muotoilun ansiosta voit ottaa sen matkalla missä tahansa.

4 "- 13" -tabletteja ja älypuhelimia jopa 8,8 kiloa. Toimii yhdessä iPadisi, iPad Pron, 2019 iPad / 2018 iPad Pron, iPhone 11 Plus Max / 11 Plus / 11, iPhone XS Max / XS / XR / X / 8 Plus / 8, MacBook 2015/2016, Nintendo Switch, Samsung Galaxy S8, Google Nexus, HTC, LG, Kindle, Amazon Fire, Microsoft Surface Pro 4, Dell Venue 10, Sony Xperia Z4, Samsung Galaxy Tab S2 ja muut.

Arvostelut 0 arvostelua