Jabra Speak2 55 MS -konferenssikaiutin
Jabra Speak2 55 MS -konferenssikaiutin Jabra Speak2 55 MS -konferenssikaiutin Jabra Speak2 55 MS -konferenssikaiutin
Jabra

Jabra Speak2 55 MS -konferenssikaiutin

Tuotetunniste 2755-109

Uusi entistä parempi malli - IP64 pöly- ja vesisuojaus - suodattaa taustamelua tehokkaammin - 4 mikrofonia

165,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Speak2 55 kuuluu Jabran ensimmäiseen kaiutinpuhelinvalikoimaan, joka on suunniteltu erityisesti Full Duplex-äänen käyttöön, joten kaikki puhelun osanottajat voivat puhua ja tulla kuulluiksi samaan aikaan, jotta kasvokkain pidettävien kokousten luonnollinen kulku säilyy ja virtuaalinen yhteistyö helpottuu.

Se on myös luokkansa ainoa kaiutinpuhelin, jossa on neljä erittäin kehittynyttä keilanmuodostusmikrofonia ja tehokas melunvaimennustekniikka. Mikrofonit keräävät ääntä kaikista suunnista, suodattavat ei-toivotun taustahälyn ja varmistavat, että äänet ovat äänekkäitä ja kristallinkirkkaita. Jotta et menettäisi mitään, vaikka eri ihmiset puhuisivat eri äänenvoimakkuudella, Jabra on lisännyt laitteeseen huippuluokan Voice Level Normalization -tekniikan, joka automaattisesti tasaa kaikki äänet samaan äänenvoimakkuuteen, jotta ihmiset voivat puhua heille luontevasti sopivalla tavalla.

Täysimittainen 50 mm:n kaiutin ja laajakaistaääni kaappaavat ja välittävät äänen laajalla taajuusalueella, jotta sinä ja kollegat kuulevat kaikki sanotut vivahteet täysin selvästi. Ja koska Speak2 55 on sertifioitu kaikille johtaville virtuaalikokousalustoille, se optimoi koko kokemuksen ja tarjoaa ammattimaisen puhelunlaadun joka kerta. Riippumatta siitä, suositko Microsoft Teamsia, Google Meetiä, Zoomia tai jotain muuta alustaa, voit luottaa saumattomaan yhteyteen ja kokouksien sujumiseen ilman häiriöitä.

Jabra on uudistanut ikonisen, paljon rakastetun kiekkomuodon, jossa on tyylikkäitä uusia yksityiskohtia ja tyylikäs kankainen kaiutinsuojus, joka parantaa akustista suorituskykyä entisestään. Kestävyyttä on parannettu lisäämällä IP64-luokiteltu pöly- ja vesisuojaus sekä älykäs suojapussi - voit nyt laittaa pienen mutta mahtavan kaiutinpuhelimen laukkuun ja ottaa sen mukaan kaikkialle.

Speak2 55:n käytön aloittaminen ei voisi olla helpompaa. Ota laite laatikosta, liitä laitteeseen ja liity kokoukseen. Siinä kaikki. Sovittimia ei tarvitse etsiä, sillä Speak2 -sarja on luokkansa ensimmäinen, jossa on sekä USB C- että USB A -liittimet samassa kaapelissa. Se tarkoittaa, että se sopii kaikille, nyt ja tulevaisuudessa. Voit pitää sen ajantasalla myös Jabra Xpressin ja Direct-ohjelmiston säännöllisillä laiteohjelmistopäivityksillä. Laitetta voidaan käyttää langallisesti tai langattomasti 12 tunnin akkukestolla.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: Jabra ottaa kestävyyden huomioon huolellisesti tuotekehityksen jokaisessa vaiheessa. Speak2 55:n ulkokuori on valmistettu yli 50-prosenttisesti kestävistä materiaaleista, ja siinä on useita osia, jotka voidaan korjata tai vaihtaa. Parempi kestävyys = pidempi kaiuttimen käyttöikä = loistavat puhelut sinulle ja tiimillesi tulevina vuosina.

UC vai MS-konferenssikaiutin?

UC – ”Universal Communications” tarkoittaa, että kaiutin on optimoiti käytettäväksi äänen välitykseen ja puheluiden soittamiseen internetin välityksellä. UC tarjoaa plug-and-play -tyyppisen ratkaisun, jolloin voit soittaa puheluita heti, kun otat laitteen laatikosta. Jos joustavuus on jotain, mitä tarvitset, UC on varma valinta.

MS-tyypin kaiuttimet on opstimoitu käytettäväksi Microsoftin palveluiden kanssa. Microsoftin puheluominaisuudet toimivat kyllä UC-standardin kaiuttimella, mutta niissä on mahdollista käyttää edistyneempiä ominaisuuksia MS-standardoitujen konferenssikaiuttimien kanssa. Esimerkiksi UC-mallin volyymipainike ei välttämättä toimi täydellisesti Teams-palavereissa tai muissa Microsoftin järjestelmissä. MS-standardin kaiutin on optimoitu niin, että kaikki ominaisuudet toimivat suoraan laatikosta otettaessa Microsoftin palveluiden kanssa.

Arvostelut 0 arvostelua