Erikoistarjous - iCADMac 2022 päivitys
Erikoistarjous - iCADMac 2022 päivitys Erikoistarjous - iCADMac 2022 päivitys Erikoistarjous - iCADMac 2022 päivitys Erikoistarjous - iCADMac 2022 päivitys
Progecad

Erikoistarjous - iCADMac 2022 päivitys

Tuotetunniste icadm2022_upg

Päivitysversio Monipuolinen 2D/3D CAD suunnitteluohjelmisto Macille - ei vuosimaksua

599,29 €
665,88 €
Sisältää alv. 24 %

Ei vuosimaksua! - Tehokas ja edullinen vaihtoehto 2D/3D CAD-suunnitteluun MAC käyttäjille - vaatii pohjalle aiemman iCADMAC version sarjanumeron

10% alennus rajoitetun ajan uudesta iCADMac 2022
Nopea sähköinen toimitus!

Lataa 30 vrk koeversio 


iCADMac on tehokas 2D/3D CAD ohjelmisto MAC:lle, joka lukee ja tallentaa DWG-tiedostoja. Ohjelmisto on helppokäyttöinen, kiitos laajan AutoCAD yhteensopivuuden. iCADMAC on yhteensopiva kaikkien Intel pohjaisten Apple Mac:n kanssa.


Miksi valita iCADMAC 

iCADMac, 2D/3D CAD Mac OS X:lle alkuperäisillä DWG- ja DXF-tiedostomuodoilla, on tehokas, luotettava, täydellinen, helppokäyttöinen ja edullinen ohjelmisto.
iCADMac-lisenssimaksu on hyvin maltillinen verrattuna kilpailijoiden tuotehintoihin. Tämä tekee ohjelmistosta ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat optimoida suunnittelun, tarkistamisen ja teknisen dokumentaation luomisen kustannukset luopumatta Mac-tietokoneestaan ja CAD-standardin laadusta.iCADMac erottuu yhteensopivasta AutoCAD® DWG -tiedostomuodosta ja sillä on tuttu AutoCAD®-tyyppinen käyttöliittymä.iCADMac on intuitiivinen AutoCAD®:iin tutustuville käyttäjille, ja sen avulla he voivat aloittaa työskentelyn DWG-piirustusten kanssa ilman tiedostojen muuntamista tai koulutusta.


 • iCADMac 2022 on julkaistu UUDELLA moottorilla. Uusi ohjelmisto lukee AutoCAD DWG tiedostoja 2.5:stä 2022:een. Vertaansa vailla yhteensopivuus viimeisillä DWG tiedostoformaateilla.
 • Paranneltu yhteensopivuus M1/M2 prosessorille ja Monterey käyttöjärjestelmällä.
 • Täysi tuki kuville ja tekstille korkea resoluutionäytöille (4k ja 5k).
 • SheetSet uudet funktiot. Sheet Set manageri paletti luo, organisoi ja hallitsee arkkien piirron SheetSetin sisällä
  • Uusi komento NEWSHEETSET avaa ohjatun toiminnon Luo piirustusarkkisarja, jonka avulla voit luoda piirustusarkkisarjoja olemassa olevien piirustusten perusteella, jotka sisältävät arkkeja.
  • Uusi komento OPENSHEETSET lataa piirustusarkkien sarjat (.dst-tiedosto) Sheet Set Manager -palettiin.
 • Rajoitukset Uudet toiminnot. Parametrinen piirtäminen on tekniikka, jossa suunnitellaan rajoituksilla, jotka ovat 2D-olioihin sidottuja rajoituksia ja assosiaatioita. iCADMac tarjoaa kahdenlaisia rajoituksia: -Geometriset: objektien suhteiden hallintaan toisiinsa nähden -Dimensionaaliset: objektien etäisyys-, pituus-, kulma- ja sädearvojen hallintaan.
 • Uusi edistynyt PDF tulostin
 • Uusi komento EDITSPLINE vaihtaa valitun splinin parametrit tai kääntää spline-fit murtoviivan spliniksi.
 • Uusi Express-komento IMPOINTS tuo pistetiedot ASCII-tiedostosta (teksti).
 • Uusi piirustusten vertailu (komento DRAWINGCOMPARE) erojen korostamiseksi.
 • Uusi komento COPYNESTED kopioi lohkon tai viitteen sisältämät piirustusyksiköt ja sijoittaa kopiot määritettyyn paikkaan.
 • Uudella komennolla MODELBACKGROUNDCOLOR voit määrittää grafiikka-alueen taustavärin.
 • SPLINE-komennon parannukset. Splinet voidaan määritellä joko sovituspisteiden tai ohjauspisteiden avulla. Vastaavasti voit soveltaa kahta vastaavaa menetelmää. Control Vertices -menetelmän toteutuksessa voidaan määrittää kontrollipisteet, ei sovituspisteitä, joiden kautta Spline kulkee.
 • Uusi komento PAGELAYOUTIN tuo muissa piirustustiedostoissa (.dwg), piirustusten vaihtotiedostoissa (.dxf) tai piirustusmallitiedostoissa (.dwt) olevat käyttäjän määrittelemät sivuasettelut nykyiseen piirustukseen.


Arvostelut 0 arvostelua