Erikoistarjous - iCADMac 2024
Erikoistarjous - iCADMac 2024 Erikoistarjous - iCADMac 2024 Erikoistarjous - iCADMac 2024 Erikoistarjous - iCADMac 2024
Progecad

Erikoistarjous - iCADMac 2024

Tuotetunniste icadm2024

Uusi tehokkaampi 2024 versio - Monipuolinen 2D/3D CAD suunnitteluohjelmisto Macille - ei vuosimaksua

778,97 €
865,52 €
Sisältää alv. 24 %

Ei vuosimaksua! - Tehokas ja edullinen vaihtoehto 2D/3D CAD-suunnitteluun MAC käyttäjille 
10% alennus rajoitetun ajan uudesta iCADMac 2024
Nopea sähköinen toimitus!

Lataa 30 vrk koeversio 


iCADMac on tehokas 2D/3D CAD ohjelmisto MAC:lle, joka lukee ja tallentaa DWG-tiedostoja. Ohjelmisto on helppokäyttöinen, kiitos laajan AutoCAD yhteensopivuuden. iCADMAC on yhteensopiva kaikkien Intel pohjaisten Apple Mac:n kanssa.


Miksi valita iCADMAC 

iCADMac, 2D/3D CAD Mac OS X:lle alkuperäisillä DWG- ja DXF-tiedostomuodoilla, on tehokas, luotettava, täydellinen, helppokäyttöinen ja edullinen ohjelmisto.
iCADMac-lisenssimaksu on hyvin maltillinen verrattuna kilpailijoiden tuotehintoihin. Tämä tekee ohjelmistosta ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat optimoida suunnittelun, tarkistamisen ja teknisen dokumentaation luomisen kustannukset luopumatta Mac-tietokoneestaan ja CAD-standardin laadusta.iCADMac erottuu yhteensopivasta AutoCAD® DWG -tiedostomuodosta ja sillä on tuttu AutoCAD®-tyyppinen käyttöliittymä.iCADMac on intuitiivinen AutoCAD®:iin tutustuville käyttäjille, ja sen avulla he voivat aloittaa työskentelyn DWG-piirustusten kanssa ilman tiedostojen muuntamista tai koulutusta.


Parempi yhteensopivuus

  • macOS Sonoma (v14) -tuki
  • ARM- ja Intel-versiot
  • Nopea käynnistys ARM M1:llä tai M2:lla tai M3:lla paremmalla

Cubo View - 3D-näkymän navigaattori

Siirry näkymien välillä nopeasti

Kun käytät uutta View Navigator -työkalua 3D-ympäristössä, voit vaihtaa mallin vakionäkymien ja isometristen näkymien välillä yhdellä napsautuksella. View Navigatorin intuitiivinen käyttöliittymä toimii 3D-suunnan ilmaisimena, jonka avulla voit nähdä nykyisen näkymän suunnan. View Navigator on erittäin hyödyllinen ominaisuus työskennellessäsi 3D-ympäristössä, koska voit helposti vaihtaa rinnakkais- ja perspektiivinäkymän välillä. Voit käyttää sitä myös 2D-muodossa.

Linkitä taulukkotiedot Exceliin

Taulukojesi sisältö voidaan linkittää laskentataulukoilla toistensa päivittämiseksi. Voit luoda taulukoita iCADMacissa – on kuitenkin kätevämpää ja joustavampaa käyttää laskentataulukkoeditoria tietojen täyttämiseen ja hallintaan. Joskus saatat saada valmiin laskentataulukon, joka sinun on sisällytettävä piirustukseen, mutta sen uudelleen kirjoittaminen tai kopioiminen ja liittäminen on työlästä. Molemmissa tapauksissa tämä uusi ominaisuus voi säästää aikaa ja vaivaa. Nyt voit ottaa kaikki tiedot, jotka olet jo syöttänyt Microsoft Excel -laskentataulukoihin ja käyttää niitä uudelleen iCADMacissa luodussa taulukossa. Voit linkittää Excelin kokonaiseen laskentataulukkoon, ennalta määritettyyn solualueeseen tai solualueeseen.

Arvostelut 0 arvostelua