Lenovo Tab M11 + Pen - 11
Lenovo Tab M11 + Pen - 11 Lenovo Tab M11 + Pen - 11 Lenovo Tab M11 + Pen - 11
Lenovo

Lenovo Tab M11 + Pen - 11" 128 Gt WiFi-tabletti

Tuotetunniste ZADA0260SE

11" WUXGA IPS -kosketusnäyttö - 8-ytiminen MediaTek Helio G88-suoritin - 4 Gt RAM / 128 Gt tallennustila

209,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

11" WUXGA IPS -kosketusnäyttö - 8-ytiminen MediaTek Helio G88-suoritin - 4 Gt RAM / 128 Gt tallennustila - ohut - kevyt - nopea

Astu Lenovo Tab M11 -tabletilla elokuvallisen loiston maailmaan. Nauti erittäin tarkasta suoratoistosta 11 tuuman näytössä*, ja neljän Dolby Atmos -tekniikalla optimoidun kaiuttimen ansiosta voit tutkia mukaansatempaavia äänimaisemia. *Vinoittain mitattuna Lenovo Tab M11:n näyttökoko on 11 tuumaa koko suorakulmiossa, ilman pyöristettyjä kulmia. Todellinen katselualue on pienempi pyöristettyjen kulmien vuoksi.

Uskomaton nopeus

Lenovo Tab M11 -tabletin loistavan suorituskyvyn takeena on kahdeksanytiminen MediaTek G88 -suoritin. Laite ylittää odotuksesi mutkattoman pelikokemuksen, saumattoman moniajon sekä runsaan muistin ja tallennustilan mahdollistaman sujuvan suoratoiston ansiosta.

Tehoa koko päiväksi

Lenovo Tab M11 -tabletin pitkäkestoinen akku tarjoaa iloa koko päiväksi. Varaa itsellesi omaa aikaa ja anna lapsesi nauttia tabletilla keskeytymättömästä viihteestä jopa 10 tunnin videotoiston ansiosta.

Opi fiksummin: kirjoita, luo, tutki

Anna nuorten oppia fiksummin Tab M11 -tabletin ja Lenovo Tab Penin avulla. 4 096 paineherkkyystason, kallistuksen tuen ja pitkäkestoisen vaihdettavan akun ansiosta sillä on helppo tehdä muistiinpanoja, piirtää ja suorittaa muita toimintoja. Nebon, MyScript® Calculator 2:n ja WPS:n kaltaiset sovellukset tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia.

Nopeutettu oppiminen

Lenovo Tab M11 -tabletin avulla opiskelijat voivat oppia ja tehdä enemmän entistä lyhyemmässä ajassa. Vierekkäiset jaetut näytöt ja useiden ikkunoiden käyttömahdollisuus tekevät oppimisesta saumatonta ja kiinnostavaa.

Mukaansatempaavia lukuhetkiä

Uppoudu Tab M11 -tabletilla tarinaan käyttämällä Lenovon tunnelmamusiikkia sisältävää mukaansatempaavaa lukutilaa. Kromaattisessa ja yksivärisessä tilassa kirjojen värimatriisia emuloiva mukaansatempaava lukutila tarjoaa opiskelijoille mukavaa vaihtelua intensiivisen opiskelun lomassa. TÜV Eye Care -sertifioidulla näytöllä lukemista voi jatkaa tuntikausia ja samalla vähentää silmien rasittumista.

Hae näkemäsi Google Lensillä

Google Lensin avulla voit hakea näkemäsi, hoitaa tehtävät entistä nopeammin ja olla vuorovaikutuksessa ympäristösi kanssa. Käännä tekstiä, pyydä apua kotitehtäviin tai tunnista tuotteet, kasvit ja paikat nopeasti.

Opi kameroiden kautta

Lenovo Tab M11 -tabletin kamera tekee asiakirjojen tallentamisesta helppoa: älykäs skanneri korjaa kuvat ja muuntaa ne välittömästi PDF-asiakirjoiksi muutamalla napsautuksella.

Saumaton yhteistyö

Tehosta opiskelua integroimalla tietokoneesi Tab M11 -tablettiin Lenovo Freestylella. Muunna tablettisi ulkoiseksi näytöksi, jolloin Tab M11 toimii toisena näyttönä tai kirjoitusalustana. Lenovo Freestyle mahdollistaa tämän lisäksi tiedostojen siirtämisen tabletin ja Windows-tietokoneen välillä.

Turvallinen, suojattu ja ajan tasalla

Lenovo Tab M11 -tablettia käytettäessä sinun ei tarvitse olla huolissasi tietosuojasta. Paranna digitaalista tietoturvaa tietosuojan koontinäytöllä, jossa on kameran ja mikrofonin ilmaisimet. Varmista mielenrauhasi hallinnoimalla helposti tietosuojan käyttöoikeuksia ja pysymällä ajan tasalla siitä, milloin laitteet ovat käytössä. Lisäksi voit nauttia Android 14- ja Android 15 -käyttöjärjestelmien päivityksistä sekä tietoturvapäivityksistä tammikuuhun 2028 asti.

Auta lapsiasi tutkimaan, luomaan ja kehittymään

Lenovo-tablettien Google Kids Space auttaa lapsia tutkimaan, luomaan ja kehittymään hyödyntämällä lapsille suunnattujen laadukkaiden sisältöjen ja suositusten kirjastoa, jonka avulla he voivat perehtyä viimeisimpiin mielenkiinnon kohteisiinsa uusilla ja kiehtovilla tavoilla. Ohjaa lapsesi käyttökokemusta hallinnoimalla sisältöä ja asettamalla käyttöaikarajoituksia omalla laitteellasi Family Link -sovelluksen lapsilukon avulla.

Tyylin ja kestävyyden yhdistelmä

Lenovo Tab M11 -tablettia luonnehtivat korkeatasoinen, kestävä muotoilu ja tyylikäs kaksisävyinen ulkoasu. Tämä veden- ja pölynkestävä tabletti on suunniteltu selviämään kaikkien opiskelijoiden repussa. Sen ohut ja kevyt rakenne takaa helpon siirrettävyyden, kun taas sen ilme tuo opiskeluun hieman ylellistä tyyliä.

*Google Kids Space edellyttää lapsen Google-tiliä. Käytönvalvonta-asetukset edellyttävät Family Link ‑sovellusta tuetussa Android-, Chromebook- tai iOS-laitteessa.

Voit täydentää Tab M11 tablettia erikseen saatavalla Folio Case -suojakuorella.

Lenovo Tab M11 ominaisuudet:

 • Väri: Seafoam Green, vaalean vihreä
 • Suoritin: MediaTek Helio G88 (8C, 2x A75 @2.0GHz + 6x A55 @1.8GHz)
 • Grafiikka: ARM Mali-G52 MC2 GPU
 • Käyttöjärjestelmä: Android 13
 • Muisti: 4 Gt LPDDR4x RAM, 128 Gt tallennustila (eMCP, eMMC 5.1), MicroSD-korttipaikka (1 Tt asti)
 • Näyttö: 11" 1920 x 1200 IPS, 400 nits, Anti-fingerprint, 72% NTSC, 90Hz
 • Ääni: Dolby Atmos -optimoitu neljän kaiuttimen äänijärjestelmä, mikrofoni
 • Yhteydet: Wi-Fi 5 (802.11ac, 1x1, Wi-Fi Direct, Miracast, Wi-Fi Display), Bluetooth 5.1
 • Paikannus: GPS + GLONASS + Galileo
 • Takakamera: 8 MP (auto focus)
 • Etukamera: 8 MP (fixed focus)
 • Liitännät: USB 2.0 Type-C (Power Delivery), 3.5 mm kuuloke, muistikortti
 • Akku: 7040 mAh, kesto valmiustilassa n. 4 viikkoa, jopa 10 tuntia videotoistossa ja jopa 9 tuntia surffailussa
 • Mitat: 255.26 x 166.31 x 7.15 mm
 • Paino: n. 465 g
 • Takuu: 24 kk
 • Paketin sisältö: 1 m USB Type-C 2.0 latauskaapeli, Lenovo Tab Pen -kynä, pikaopas
Arvostelut 0 arvostelua