Samsung T5 Evo 8TB USB-C SSD Musta
Samsung T5 Evo 8TB USB-C SSD Musta Samsung T5 Evo 8TB USB-C SSD Musta Samsung T5 Evo 8TB USB-C SSD Musta Samsung T5 Evo 8TB USB-C SSD Musta
Samsung

Samsung T5 Evo 8TB USB-C SSD Musta

Tuotetunniste MU-PH8T0S/EU

Uusi ja näppärä ulkoinen SSD levy huimalla tallennustilalla ja uskomattoman nopeilla tiedonsiirroilla.

679,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Huippunopea pienikokoinen ulkoinen SSD

Nosta tiedonsiirtonopeuksia ja suojaa tiedostojasi Samsungin T5 Evo 8TB USB-C 3.2 Gen 1 Portable SSD:llä. Tämä kompakti ja kestävä SSD-levy tarjoaa salamannopeita tiedonsiirtoja, vankkaa tietoturvaa ja ammattilaisten vaatimaa luotettavuutta. Muokkaatpa sitten teräväpiirtovideoita tai varmuuskopioit suuria tietokantoja, T5 Evo on suunniteltu pysymään kehittyneiden digitaalisten tarpeidesi tahdissa.

Seuraavan tason siirtonopeudet

T5 Evon huippuluokan USB-C 3.2 Gen 1 -liitäntä, joka on suunniteltu kiihdyttämään tietojen luku- ja kirjoitusnopeuksia, ei viivyttele enää. Tämä tuottavuuden harrastajille ja media-alan ammattilaisille ihanteellinen SSD-levy lyhentää odotusaikoja merkittävästi, siirtää tiedostoja huimaa vauhtia ja tehostaa työnkulun tehokkuutta eri laitteissa USB-C-liitännän ansiosta.

Luotettava kestävyys

T5 Evo on koteloitu iskunkestävään kuoreen, ja se on suunniteltu kestämään päivittäisen käytön kovia vaatimuksia. Dynamic Thermal Guard -suojauksen ansiosta tietosi pysyvät turvassa ylikuumenemiselta, mikä takaa vakaan suorituskyvyn myös kovalla kuormituksella. Kannettava SSD-tietolevysi pysyy suojattuna vilkkaista toimistoista vilkkaisiin matkareitteihin.

Saumaton yhteensopivuus

Maksimoi tuottavuutesi asemalla, joka puhuu laitteesi kieltä. UASP (USB Attached SCSI Protocol) -yhteensopivuuden ansiosta T5 Evo tarjoaa suurempia siirtonopeuksia yhteensopivien isäntien kanssa, mikä mahdollistaa nopean ja saumattoman tiedonsiirron eri alustoilla. Pysy viimeisimmän teknologian mukana ja nauti vaativaan digitaaliseen maailmaan räätälöidystä universaalista yhteensopivuudesta.

Arvostelut 0 arvostelua