Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition 8
Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition 8 Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition 8 Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition 8 Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition 8 Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition 8 Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition 8
Samsung

Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition 8" WiFi+5G -tabletti, 6 Gt / 128 Gt

Tuotetunniste SM-X306BZGAEEB

kestävä, nopea ja luotettava tabletti yrityskäyttöön - IP68 - MIL-STD 810H

619,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Uusi Samsung Galaxy Tab Active5 on täällä ja valmis helpottamaan arkeasi. Se on täydellinen kumppani säästä ja olosuhteista riippumatta; IP68- luokituksen ansiosta se kestää pölyistä ympäristöä ja kylmää ulkoilmaa sekä kosteutta ja kuumuutta., Jos Tab Active5 sattuu putoamaan, kestää se jopa 1,5 metrin pudotuksen – tai 1,8 metrin pudotuksen suojakuoren kanssa.

Näyttö on suojattu vahvalla Corning Gorilla Glass 5 -lasilla, ja sitä voi käsitellä sekä märin käsin että ohuet hanskat kädessä. Tämän ansiosta allekirjoitusten ja muistiinpanojen kirjoittaminen on helppoa esimerkiksi ulkona työskennellessä. Työn helpottamista varten löytyy muitakin ominaisuuksia. Voit esimerkiksi lisätä tehokkuutta ja työskennellä kuin tietokoneella lisänäytön ja Samsung DeX -toiminnon avulla, tehdä inventaarioja henkilötietotarkastuksia tai antaa tabletin toimia mukana kulkevana kassajärjestelmänä. Tabletissa on myös runsaasti tallennustilaa5sekä tehokas vaihdettava akku, joten voit työskennellä pitkään ilman keskeytyksiä. Yhdistettävyys sekä 5G- että WiFi 6 -verkkoihin tarjoaa huippunopean ja luotettavan yhteyden.


Samsung Galaxy Tab Active5 Samsung Enterprise Edition – konsepti, joka tekee yrityksen mobiililaitteiden hallinnoinnista helpompaa, ja mahdollistaa niiden tehokkaamman ja tuotteliaamman käytön.

  • Osa Enterprise Edition -valikoimaa – yksinkertaistaa ja tehostaa yrityksesi hallintoa
  • Kestävä, nopea ja luotettava kumppani
  • Kestävä ja testattu IP68- ja MIL-STD 810H -standardien mukainen rakenne valmiina haasteisiin
  • Suojakuoren kanssa Galaxy Tab Active5 kestää jopa 1,8 metrin pudotuksen.
  • Kosketusherkkä näyttö, jota voi käyttää jopa käsineet kädessä
  • Tehokas, älykäs ja helposti vaihdettava akku
  • Yhdistettävyys sekä 5G- että WiFi 6 -verkkoihin tarjoaa huippunopeat ja luotettavat yhteydet
  • Knox Vault suojaa tehokkaasti henkilökohtaiset tietosi
Arvostelut 0 arvostelua