CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta
CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta
CMD

CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta

Tuotetunniste cmd_bt

Laadukas ladattava hiiri ammattikäyttöön - mukana vastaanotin - pitkä akunkesto - Bluetooth yhteys

39,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 10 kpl
Toimitusaika 7 - 10 työpäivää

Laadukas ladattava hiiri ammattikäyttöön - mukana vastaanotin - pitkä akunkesto - Bluetooth yhteys

KOLME MODI, MONIA LAITE: inphic Bluetooth 5.0, Bluetooth 4.0 ja 2,4 GHz langaton hiiri, kolme tilaa, toteuttaa yksi hiiri ohjaa kolmea laitetta, mikä tarjoaa enemmän käyttömukavuutta ihmisille, joilla on erilaisia laitteita. Automaattinen kytkentä kytkennän jälkeen, vakaa liitäntä jopa 10 metrin työetäisyydellä.

✔ SIELNT CLICK: Langattoman Bluetooth-hiiren hiljainen muotoilu takaa hiljaiset napsautukset ja vähentää klikkausääntä 80 % verrattuna perinteisiin tietokonehiiriin. Tämä on ihanteellinen kaikkiin tilanteisiin, joissa et halua häiritä muita. (Huomaa: vain vasen, oikea ja keskimmäinen ensisijainen avain tukevat äänettömiä napsautuksia.)

✔ LADATTAVA JA ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ: Ladattavassa Bluetooth-hiiressämme on sisäänrakennettu akku, joka voidaan ladata USB-kaapelilla. Automaattinen lepotila ja päälle/pois-kytkin säästävät virtaa varmistaakseen intensiivisen käytön 1–2 kuukaudeksi, kun taas akun ilmaisin eliminoi ärsyttävät yllätykset.

✔ ERGONOMINEN, KANNETTAVA SUUNNITELU: Ergonominen tyyli ja pehmeät kumiset kahvat on suunniteltu oikeakätisille käyttäjille, jotka tukevat kättäsi ja takaavat kestävän mukavuuden. 6 tehokasta painiketta, 3 DPI-tasoa (1000, 1200, 1600) muuttavat hiiren nopeutta vapaasti.

✔ ERINOMAINEN YHTEENSOPIVUUS: Bluetooth 3.0 -tila toimii Win 7 / Win 8 / Win 10 / 11 / Android / Mac OS -järjestelmän kanssa. Bluetooth 5.0 -tila toimii Win 8 / Win 10 / Android / Mac OS -järjestelmissä (ei Win7 / XP). 2.4G langaton tila toimii minkä tahansa USB-liitännällä varustetun laitteen kanssa, vain kytke ja käytä. Huomaa: iOS (iPad ja iPhone) on tuettu BT 5.0 -tilan kautta, mutta sen on oltava iOS 10.3 tai uudempi.

Arvostelut 0 arvostelua