CADprofi Mekaaninen
CADprofi Mekaaninen CADprofi Mekaaninen CADprofi Mekaaninen CADprofi Mekaaninen CADprofi Mekaaninen

CADprofi Mekaaninen

Tuotetunniste cadprofi_mechanical

CADprofi Mechanical laajat suomenkieliset sovellukset ProgeCAD, AutoCAD CAD-ohjelmille.

801,04 €
843,20 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivääCADprofi Mechanical on ohjelma, joka auttaa 2D-mekaanisten ja rakennusprojektien suunnittelussa. Sovellus sisältää laajan valikoiman standardoituja osia, jotka on laadittu kansallisten ja kansainvälisten standardien perusteella. Lisäksi voit piirtää ja muokata teknisiä kaavioita sekä hydraulisia ja pneumaattisia järjestelmiä.

CADprofi Mechanical -moduuli voidaan ostaa erikseen tai koko CADprofi Suite -pakettiin, joka sisältää kaikki 4 CADprofi-moduulia puoleen hintaan 1. Tässä on joitakin CADprofi Mechanicalin avainominaisuuksia:

 1. Standardoidut osat: Laaja valikoima parametrisia standardoituja osia ja kiinnikkeitä kansallisten ja kansainvälisten standardien mukaisesti (esim. ISO, ANSI, ASME, EN, DIN, PN, IS, JIS, GOST), mukaan lukien pultit, ruuvit, aluslevyt, mutterit, liitokset, niitit, tappiliitokset, aukot, urat, kiilat, saranat, nastat, laakerit, rasvanipat, renkaat ja paljon muuta.

 2. Muodot ja profiilit: Teräs- ja alumiiniprofiilit, kuten L-profiilit, C-profiilit, T-profiilit, tasoprofiilit, onttoprofiilit, tankopalkit, putket ja muut. Profiileissa voit määrittää materiaalityypin (teräksen tyyppi).

 3. Laitteiden suunnittelu: Elementit, joita käytetään laitteiden suunnitteluun, mukaan lukien laippaliitokset, kartioputket ja liittimet (kaaret, haarat, supistukset). Putkistojen piirtäminen on mahdollista automaattisesti taivutusten ja putkien automaattisen liittämisen avulla erilaisilla liittimillä.

 4. Lämmönvaihtimet: Menetelmät lämmönvaihtimien ja erilaisten putkipakettien laskemiseksi lämmönvaihtimissa.

 5. Dynaaminen skaalaus: Osien dynaaminen skaalaus niitä lisättäessä piirustukseen tai projektia muokattaessa. Tämä mahdollistaa elementin koon automaattisen valinnan suoraan piirustuksessa (esim. ruuvien valitseminen siten, että niiden pituus vastaa liitettyjen elementtien paksuutta).

 6. Eri näkymät: Kaikilla osilla on erilaisia näkymiä, jotka on sovitettu erilaisten suunnitelmien luomiseen (esim. etunäkymät, sivu-, poikkileikkaus jne.). Voit myös määrittää tyylin ja yksityiskohtatason, joka mahdollistaa osien lisäämisen yksityiskohdilla, akselilla, täytöllä jne.

 7. Merkit: Vapaasti määriteltävä merkintäjärjestelmä hitsauksille, toleranssimerkeille, reunuksille, karheudelle ja muille. Hitsausnäkymien (V-hitsaukset, saumahitsaukset) lisääminen mahdollisuudella määrittää käyttäjän omat mitat.

 8. Pneumaattiset järjestelmät: Kätevä suunnittelu kaavioille ja pneumaattisille järjestelmille älykkäiden symbolien, viivojen ja muokkaustoimintojen avulla.

 9. Piirtotyökalut: Lisäpiirtotyökalut, jotka helpottavat teknisten piirustusten luomista (akselit, ympyräakselit, keskimerkit, puolittajat ja muut).CADprofi Mekaaninen

CADprofi Mekaaninen on 2D ohjelma joka auttaa suunnittelemaan mekaniikkaa ja rakennushankkeita. Sovellus sisältää laajan valikoiman standartoituja osia jotka on valmistettu kansallisten ja kansaivälisten standardien perusteella. Mahdollista myös piirtää ja muokata teknisiä kaavioita ja muokata teknisiä kaavioita sekä hydraulisia ja pneumaattisia järjestelmiä.

CADprofi Mekaaninen avain toiminnot

 • Runsaasti parametrisiä standartoituja osia ja kiinikkeitä, mukaan lukien ruuvit, pultit, aluslevyt, mutterit, nivelit, niitit, nastat, aukot, alennukset, kiilat, nivelet, tapit, laakerit, rasvanipat, renkaat ja paljon muuta.
 • Teräs ja alumiini muodot ja profiilit: L-muoto, C-muoto, T-muoto, litteät tangot ontot profiilit, tangot, putket ja muut.
 • Laitteiden suunnittelussa käytettävät elementit, mukaan lukien laipat ja uritetut päät, teräsputket ja liittimet (kyynärpää, tii, vähennysventtiilit). On mahdollista piirtää putkistoja automaattisesti lisäämällä mutkia ja liittämällä putket automaattisesti erilaisilla liittimillä.
 • Menetelmät, joita käytetään lämmönvaihtajien ja erityyppisten putkikimppujen laskemiseen lämmönvaihtimissa.
 • Osien dynaaminen skaalaus kun ne lisätään piirustukseen tai muokatessa projekteja. Tämä mahdollistaa elementin koon automaattisen valinnan suoraan piirustuksesta (esim. ruuvien valinnan joiden pituus vastaa liitettyjen elementtien paksuutta).
 • Monipuoliset muokkauskomennot jotka mahdollistavat elementtien kääntämisen, teräsprofiilien laajentamisen jne.
 • Kaikilla osilla on erilaisia näkymiä jotka soveltuvat erimallien luomiseen (esim. Edestä, sivulta, poikkileikkaus jne). On myös mahdollista määrittää tyyli ja yksityiskohdat, jotka mahdollistavat osien lisäämisen ykstyiskohdilla, akselilla, luukuilla jne.

 • Järjestelmään vapaasti konfiguroitavia merkintähitsauksia, toleranssimerkintöjä, reunaa, karheutta ja muita.
 • Kätevä kaavioiden ja pneumaattisten järjestelmien suunnitelu alykkäiden symbolien, viivojen ja muokkaustoimintojen avulla.
 • Muita piirtotyökaluja jotka helpottavat huomattavasti teknisten piirustusten luomista (akseli, ympyräakselit keskimerkit puolitukset ja muut).
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-5%
ProgeCAD 2024 Pro USB
503,50 € 530,00 €
-5%
CADprofi Sähkö
800,85 € 843,00 €
-5%
CADprofi LVIA Putkisto
801,04 € 843,20 €
-6%
CADprofi Arkkitehti
792,61 € 843,20 €