SAMSUNG GALAXY A15 LTE YELLOW 128GB
SAMSUNG GALAXY A15 LTE YELLOW 128GB SAMSUNG GALAXY A15 LTE YELLOW 128GB SAMSUNG GALAXY A15 LTE YELLOW 128GB
Samsung

SAMSUNG GALAXY A15 LTE YELLOW 128GB

Tuotetunniste SM-A155FZYDEUB

Tyylikäs muotoilu, terävä 6,5" tuuman SuperAMOLED 90 Hz -näyttö.

209,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Siihen ihastuu nopeasti

Galaxy A15 5G – ominaisuuksia ja nopeuksia, joita tulet rakastamaan. Tee mitä ikinä haluat pitkällä akunkestolla, turvallisin mielin ja sopivaan hintaan.

Striimaa sarjoja ja selaile somea terävällä, 6,5" tuuman 90 Hz näytöllä. Puhelin tukee huippunopeita 5G-yhteyksiä, joten sisältösi latautuu nopeasti. Luo korkearesoluutioisia valokuvia ja grafiikoita – ja jaa ne ystävillesi. Voit myös tallentaa kaiken! Kuville ja videoille riittää runsaasti tilaa. Älä huoli akunkestosta - akku kestää jopa kaksi päivää, ja sen voi kytkeä pikalataukseen3. Vain 30 minuutin latauksella saat puhelimeesi virtaa koko päiväksi.

Jos langalliset kuulokkeet ovat sinun juttusi, Galaxy A15 5G on kuulokeliitäntänsä ansiosta luotu sinulle. Älykkään One UI 6 -käyttöliittymän avulla voit muotoilla puhelimesi ulkoasun, sovellukset ja toiminnot oman makusi mukaisiksi. Sisältösi on suojattu Samsung Knoxilla. Automaattiset tietoturvapäivitykset pitävät huolen, että nukut yösi rauhassa. Värikäs muotoilu ja edullinen hinta tekevät puhelimesta ihanteellisen osan arkeasi.

  • Tyylikäs muotoilu, terävä 6,5" tuuman SuperAMOLED 90 Hz -näyttö.
  • Älä luovu mistään! Kuville ja videoille on runsaasti tilaa 128 Gt:n verran. Laajenna tallennustilaa entisestään microSD -kortilla aina 1 Tt asti.
  • Tehokas 5 000 mAh pikaladattava akku.
  • Huippunopeuksia 5G-yhteydellä.
  • Korkearesoluutioinen kamera, jossa mukana toiminnot ammattilaistason muotokuvaukseen ja terävien yksityiskohtien tallentamiseen.
  • Samsung Knox -tietoturvajärjestelmä suojaa puhelintasi läpikotaisin.
  • Saat käyttöösi Samsungin kehittämät upeat innovaatiot ja ominaisuudet kilpailukykyiseen hintaan.
Arvostelut 0 arvostelua