Cherry DW 9100 SLIM Ladattava langaton hiiri ja näppäimistö
Cherry DW 9100 SLIM Ladattava langaton hiiri ja näppäimistö Cherry DW 9100 SLIM Ladattava langaton hiiri ja näppäimistö Cherry DW 9100 SLIM Ladattava langaton hiiri ja näppäimistö Cherry DW 9100 SLIM Ladattava langaton hiiri ja näppäimistö Cherry DW 9100 SLIM Ladattava langaton hiiri ja näppäimistö Cherry DW 9100 SLIM Ladattava langaton hiiri ja näppäimistö
Cherry

Cherry DW 9100 SLIM Ladattava langaton hiiri ja näppäimistö

Tuotetunniste JD-9100EU-2

Yhteys joko Bluetoothin tai 2,4 GHz langattoman yhteyden kautta, AES-128-salaus hiirelle ja näppäimistölle, Ladattava USB-C:llä

139,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

CHERRY DW 9100 SLIM -sarjassa on ladattavat litiumakut, jotka kestävät viikkoja. Voit ladata langattoman hiiren ja näppäimistön kätevästi mukana tulevalla USB-C-kaapelilla, vaikka työskentelet. Varmistaaksesi, että akut ovat edelleen latautuneet loman jälkeen, langaton näppäimistö ja hiiri voidaan kytkeä kokonaan pois päältä kytkimellä.


Ladattava suunnittelijapöytäkone, jossa on monia lisäominaisuuksia

CHERRY DW 9100 SLIM yhdistää innovatiiviset toiminnot, erinomaisen työn ja erittäin ohuen muotoilun. Estetiikan ja optimaalisen mukavuuden yhdistelmä sopii täydellisesti mihin tahansa moderniin työpöytään.Langaton RF- tai Bluetooth-siirto – valinta on sinun.

Miksi valita toinen tai toinen, kun voi saada molemmat? Näppäimistön ja hiiren kytkimellä voit vaihtaa välittömästi Bluetoothin ja 2,4 GHz:n yhteyden välillä. Paketissa mukana USB-vastaanotin 2,4 GHz:n langattomaan lähetykseen. Molemmissa tapauksissa tiedot siirretään AES-128-salauksella jopa 10 metrin etäisyydellä.


Latauskonsepti – jatka työskentelyä latauksen aikana.

Ladattavat litiumakut toimivat näppäimistön ja hiiren viikkojen ajan yhdellä latauksella. Vaikka tilan merkkivalot osoittavat akkujen vähissä, voit jatkaa työskentelyä mukavasti yksinkertaisesti lataamalla johdotonta pöytäkonetta mukana toimitetulla USB-C-latauskaapelilla. Jotta akku kestäisi vielä pidempään, laitteessa on ON/OFF-kytkin.

Arvostelut 0 arvostelua