Cherry STREAM DESKTOP RECHARGE Ladattava langaton
Cherry STREAM DESKTOP RECHARGE Ladattava langaton Cherry STREAM DESKTOP RECHARGE Ladattava langaton Cherry STREAM DESKTOP RECHARGE Ladattava langaton Cherry STREAM DESKTOP RECHARGE Ladattava langaton Cherry STREAM DESKTOP RECHARGE Ladattava langaton Cherry STREAM DESKTOP RECHARGE Ladattava langaton
Cherry

Cherry STREAM DESKTOP RECHARGE Ladattava langaton

Tuotetunniste JD-8560EU-2

Maksimaalinen tuottavuus: Huippuäänenvaimennus näppäinpainalluksissa, CHERRY SX -sakaramekanismi, Korkein laatu: Kumipohjat täydellistä liukuestetta varten, Int

125,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE on menestyneen STREAM DESKTOPin premium-versio. Langattoman setin muotoilu näyttää hämmentävän samanlaiselta, mutta sitä kannattaa tarkastella lähemmin. Uusia ominaisuuksia ovat ladattavat ja vaihdettavat akut. Uutta on myös se, että langattomassa hiiressä on nyt myös AES-salaus, ei vain näppäimistö.


Kaikkien aikojen paras STREAM langattomana premium-versiona lataustoiminnolla.

CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE on laadukas uusi lisä STREAM-perheeseen, jossa on monia arvokkaita ominaisuuksia sekä ammattikäyttöön että kotitoimistokäyttöön. Kuten kaikissa STREAM-perheen tuotteissa, sen sydämessä on patentoitu CHERRY SX -saksimekanismi. Lataustoiminto ja AES-salaus täydentävät 2,4 GHz:n langattoman näppäimistön ja mukana tulevan langattoman hiiren täydellisesti.
Latauskonsepti – pitkäkestoiseen käyttöön


CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE käyttää ladattavia NiMH-akkuja, jotka kestävät kuukausia yhdellä latauksella. Jälkeenpäin voit ladata näppäimistön ja hiiren kätevästi USB-C:n kautta samalla, kun jatkat työskentelyä häiriöttömästi. Laite voidaan myös sammuttaa kokonaan, mikä auttaa säilyttämään akun käyttöiän entisestään. Koska pöytäsarjamme kestää pidempään kuin mikään ladattava akku, on mahdollista vaihtaa GP-merkin NiMH-akut itse, mikä on sekä käytännöllistä että ympäristöystävällistä.


Tyylikkäässä näppäimistö-hiirisarjassa on tehokkaat litiumparistot. Tämä tarkoittaa, että voit työskennellä viikkoja keskeytyksettä. Uuden energian lisäämiseksi paketti sisältää USB-A-USB-C-kaapelin. Sen avulla voit jatkaa työskentelyä latauksen aikana keskeyttämättä työnkulkua. Akun käyttöiän pidentämiseksi langaton näppäimistö ja hiiri voidaan sammuttaa kokonaan kytkimellä.


Kestävyys ja ergonomia – hyvä investointi

Ympäristönsuojelu ja kestävyys ovat asioita, jotka koskevat kaikkia. Kun on kyse vastuullisten ja kestävien ostosten tekemisestä nykyään, me kaikki tarvitsemme hieman ohjausta. Näppäimistömme on palkittu vanhimmalla Euroopan ympäristönsuojelusinetillä, "Blue Angel" -merkinnällä ja lisäksi olemme tehneet pakkauksesta täysin muovittoman. Kestävä kehitys tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että meidän tulee ajatella huomista oman tai työntekijöidemme terveyteen liittyen. Tämän mittapuuna on määriteltyjen ergonomia- ja turvallisuusstandardien noudattaminen, joten olemme luoneet tälle pohjan tällä uudella pöytäkonesarjalla. Siinä on "Safety Tested" GS-sinetti, joka on ainoa laillisesti säännelty tuoteturvallisuuden testimerkki Euroopassa.

Arvostelut 0 arvostelua