Cherry STREAM DESKTOP Ladattava langaton
Cherry STREAM DESKTOP Ladattava langaton Cherry STREAM DESKTOP Ladattava langaton Cherry STREAM DESKTOP Ladattava langaton Cherry STREAM DESKTOP Ladattava langaton Cherry STREAM DESKTOP Ladattava langaton Cherry STREAM DESKTOP Ladattava langaton
Cherry

Cherry STREAM DESKTOP Ladattava langaton

Tuotetunniste JD-8500EU-2

Maksimaalinen tuottavuus: Erityisen hiljainen näppäinpainallus, CHERRY SX -sakaramekanismi, Akun kesto jopa 36 kuukautta

62,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

CHERRY STREAM DESKTOP on monipuolinen lisäys työtilaasi - se on vankka, joustava, sopeutuva, kestävä ja tyylikäs. Se yhdistää STREAMin kaikki rakastetut ominaisuudet 2.4 GHz langattomaan työpöytään ja on täydellinen valinta sekä ammattikäyttöön että kotikäyttöön.


Paras STREAM koskaan - nyt langattomalla vapaudentunteella ja hiirellä Haluatko pelata varman päälle? Työpöytäsarja, joka kestää, näyttää upealta ja on ilo käyttää? Tässä se on. CHERRY STREAM DESKTOPilla tiedät tarkalleen, mitä saat. Se on sekä uutta että todistettua samaan aikaan. Monien tuotekehitysversioiden jälkeen CHERRY STREAM KEYBOARD on kehitetty täydellisyyteen. Se on yksi maailman parhaiten myyvistä näppäimistöistä. Vuonna 2019 päivitetty STREAM on paras STREAM koskaan - ja se on nyt saatavilla myös langattomana versiona samanarvoisen kumppanin kanssa: STREAM-hiiren.
Luotettava unelmatiimi yhtenäisellä konseptilla

Tämän uuden langattoman duon kanssa et voi mennä pieleen. Parilla on yhtenäinen konsepti sekä muotoilussa että teknologiassa. Emme vain liittäneet hiirtä STREAM-näppäimistön sivulle, vaan kehitimme sellaisen, joka sopii esteettisesti ja tuntuu hyvältä sen kanssa. Se näyttää yhtä hyvältä ja on yhtä hiljainen napsautettaessa kuin STREAM-näppäimistö. Ja molemmat ovat uskomattoman luotettavia, kestäviä ja pitkäikäisiä. Olipa kyse sitten toimistosta tai etätyöstä. Tämä ei ole vain mikä tahansa pari, vaan yksi yhtenäisellä konseptilla varustettu tiimi.

Kirjoittaminen hyvällä fiiliksellä Mikä tekee näppäimistöstä todella hyvän näppäimistön? 

Kun se ei vain näytä hyvältä, vaan myös tuntuu hyvältä kirjoittaessa ja kirjoittaessa nopeasti: hyvin vähän melua, tarkat painepisteet, paras kirjoituskokemus. Korkealaatuisen ja erityisen tarkan CHERRY SX -sakaratekniikan ansiosta STREAM-näppäimistö tarjoaa sinulle uuden kirjoituskokemuksen.

Arvostelut 0 arvostelua