Cherry MW 8C Ergo ladattava langaton hiiri
Cherry MW 8C Ergo ladattava langaton hiiri Cherry MW 8C Ergo ladattava langaton hiiri Cherry MW 8C Ergo ladattava langaton hiiri Cherry MW 8C Ergo ladattava langaton hiiri Cherry MW 8C Ergo ladattava langaton hiiri
Cherry

Cherry MW 8C Ergo ladattava langaton hiiri

Tuotetunniste JW-8600

Ergonominen - ladattava - kestävä langaton hiiri ammattikäyttöön

98,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Ergonominen - ladattava - kestävä langaton hiiri ammattikäyttöön - Bluetooth

CHERRY MW 8C ERGO langattoman hiiren laadukkuus, tarkka muotoilu, uusin teknologia ja parhaat materiaalit tekevät siitä erityisen. Tämä ergonominen hiiri on suunniteltu oikeakätisille käyttäjille. Vaikka työskentelisit tuntikausia, se istuu mukavasti kädessäsi. Hiiren painikkeet ovat anodisoitua alumiinia, mikä tuntuu miellyttävältä kädessä. Mukavuutta korostavat kumipäällysteiset sivuosat, peukalotuki ja trendikäs Voronoi-kuviointi. Peukalo löytää automaattisesti miellyttävän asennon ja voi levätä rennostiSuuret liukupinnat mahdollistavat hiiren kevyen liikkumisen pöydällä, mikä helpottaa ranteen kuormitusta

Tämä ladattava hiiri tarjoaa joustavuutta työskennellä latauksen aikana mukana tulevalla USB-C-kaapelilla. CHERRY MW 8C ERGO -hiiri tarjoaa vuosien suorituskyvyn ja vähentää ympäristövaikutuksiasiKaksi langatonta tilaa mahdollistavat turvallisen yhteyden toimistolaitteisiin tai kannettavaan laitteeseesi12.


Valitse oma tuntumasi nelitasoisella säädettävällä DPI-tarkkuudella! ????️Kun asetat korkeat vaatimukset ergonomiselle langattomalle hiirelle Tämän ergonomisen hiiren avulla oikeakätiset käyttäjät ovat ehdottomia suosikkeja missä tahansa pitkässä työskentelysessiossa! 

Erityisesti keskikokoiset ja suuret kädet liikkuvat sulavasti tämän langattoman hiiren kanssa. Peukalotuki on poikkeuksellisen mukava ja se helpottaa rannetta.

MW 8C ERGOn valmistukseen käytetyt materiaalit ovat korkealaatuisia. Anodisoidusta alumiinista valmistetut hiiren painikkeet ja sivupaneelit trendikkäällä Voronoi-kuviolla täydentävät toisiaan täydellisesti. Ne ovat todellisia katseenvangitsijoita eivätkä jätä epäilystä tuotteen laadusta. Langattoman MW 8C ERGOn toinen etu on sen metallinen hiiren pyörä, joka käyttää optista skannausta.

Nelitasoinen säädettävä anturi - valmis käytettäväksi 4K-näytöissä Korkean tarkkuuden anturilla, joka toimii lähes kaikilla pinnoilla - jopa lasilla - olet teknologian huipulla. Voit käyttää sitä esteettä jopa 4K-näyttöjen kanssa. Vaihtaminen 600, 1000, 1600 tai 3000 dpi resoluutiotasojen välillä on vaivatonta DPI-painikkeella.

Latauskonsepti - jos vain kaikki työ voisi olla näin mutkatonta! Sisäänrakennettua litiumioniakkua voidaan ladata mukana tulevalla USB-C-kaapelilla. 550 mAh:n antelias kapasiteetti tarkoittaa, että yksi lataus riittää useiksi viikoiksi keskeytymätöntä tuottavuutta. Jos akku sattuu loppumaan, liitä yksinkertaisesti USB-C-kaapeli (sisältyy) ja jatka työskentelyä - jopa hiiren ollessa latauksessa.

Arvostelut 0 arvostelua