-50% EPOS EXPAND VISION 3T COLLABORATION BAR + T30 Speakerphone
-50% EPOS EXPAND VISION 3T COLLABORATION BAR + T30 Speakerphone -50% EPOS EXPAND VISION 3T COLLABORATION BAR + T30 Speakerphone -50% EPOS EXPAND VISION 3T COLLABORATION BAR + T30 Speakerphone -50% EPOS EXPAND VISION 3T COLLABORATION BAR + T30 Speakerphone
EPOS

-50% EPOS EXPAND VISION 3T COLLABORATION BAR + T30 Speakerphone

Tuotetunniste 1000927

Laadukas 4K/UHD videoneuvottelulaitteisto - mukana Expand 30T kaiutinpuhelin

795,00 €
1 590,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Valmistajan promohinta rajoitettuun erään - 50% alennus!

Laadukas 4K/UHD videoneuvottelulaitteisto - mukana Expand 30T kaiutinpuhelin

EPOS Expand Vision 3T on laadukas videoneuvottelulaitteisto -  sertifioitu Microsoft Teams -huoneille. Se toimii Microsoft Teams -huoneissa Android™-käyttöjärjestelmällä ja tarjoaa täyden Microsoft Teams -kokemuksen. Tämä tyylikäs ja ammattimainen videoneuvottelujärjestelmä on suunniteltu helpottamaan kokousten pitämistä ja yhteistyötä. Tässä on joitakin EXPAND Vision 3T:n avainominaisuuksia:

  1. Laadukas 4K-kamera: Mukana on laajakulmainen 4K-kamera, jossa on Sony®-kenno. Tämä mahdollistaa selkeän kuvan ja laajan kuvakulman.
  2. EPOS EXPAND 30T -kaiutinpuhelin: Tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja puheen ymmärrettävyyden. Voit keskustella luonnollisesti ja saumattomasti myös haastavissa ympäristöissä.
  3. Helppo asennus ja käyttö: Plug and play -ratkaisu, joka ei vaadi tietokonetta. Yhden kosketuksen liittyminen kokouksiin onnistuu vaivattomasti.
  4. EPOS AI™: Älykkäät toiminnot, kuten automaattinen kuvan rajaus, äänenseuranta ja melunvaimennus, takaavat luonnollisen kokouskokemuksen.

EXPAND Vision 3T on skandinaavisen tyylikäs ja kestävä ratkaisu, joka sopii täydellisesti moderniin työympäristöön. Se on kuin ikkuna toiseen kokoushuoneeseen, joka pitää kaikki osallistujat kuvassa ja mahdollistaa selkeän äänenlaadun. Voit vapauttaa koko tiimisi potentiaalin ja tehostaa yhteistyötäsi.

Arvostelut 0 arvostelua