Mousetrapper Delta Regular -hiiriohjain, musta
Mousetrapper Delta Regular -hiiriohjain, musta Mousetrapper Delta Regular -hiiriohjain, musta Mousetrapper Delta Regular -hiiriohjain, musta
Mousetrapper

Mousetrapper Delta Regular -hiiriohjain, musta

Tuotetunniste MT153

Ergonominen muotoilu - Pehmeä, desinfioitava rannetuki -Tarkkaan ja tehokkaaseen työskentelyyn

399,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Ergonominen muotoilu - Pehmeä, desinfioitava rannetuki -Tarkkaan ja tehokkaaseen työskentelyyn 

Delta tuo uuden ulottuvuuden Mousetrapperin laajaan ergonomisten keskihiiriohjaimien valikoimaan. Sen ainutlaatuinen leveä ja pehmeä hiilikuituinen ohjaustanko mahdollistaa tarkan, tehokkaan ja ergonomisen työskentelyn. Ohjaat kursoria helposti Mousetrapperin uuden ohjaustangon avulla, jota kevyesti painamalla aktivoit klikkaustoiminnon.

Ohjaustangon leveys on suunniteltu niin, että sen käyttö on mahdollisimman sujuvaa näppäimistön kanssa. 4000 dpi:n resoluutio tekee kursorin liikkeestä, klikkaamisesta ja zoomaamisesta jouhevaa ja mahdollistaa äärimmäisen tarkan tuntuman työskentelyyn. Kuusi ohjelmoitavaa painiketta mahdollistaa omien pikavalintojen tallentamisen, esiohjelmoitujen toimintojen sijaan. Painikkeiden toimintojen muuttaminen onnistuu sujuvasti MT Keys -ohjelmiston avulla. USB-hubi useiden laitteiden lataamista/liittämistä varten.


Mousetrapper -hiiriohjain sijoitetaan näppäimistön eteen, jolloin työasennosta tulee tasapainoinen. Hiiren asemointi näppäimistön eteen, pitää kädet lähellä vartaloa ja työskentely tapahtuu ergonomisesti hartialinjan sisäpuolella. Hartialinjan sisäpuolella tapahtuva hiirityöskentely vähentää toistuvaa olkavarren ulkokiertoa ja kyynärvarren sisäkiertoa, joita yleensä tapahtuu perinteisessä hiirityöskentelyssä ja jotka pitkällä aikavälillä voivat aiheuttaa rasitusvammoja. Mousetrapper -hiiriohjaimen pehmeät rannetuet vähentävät niska-hartiaseudulle ja käsivarsiin kohdistuvaa painetta.


Tärkeimmät ominaisuudet

Ergonominen muotoilu

255 mm leveä ohjaustanko, jossa ohjaus- ja klikkaustoiminto sekä 125 mm sivuttaisliike

Kuusi (6) ohjelmoitavaa painiketta, joiden mukautus on helppoa MT Keys -ohjelmistolla www.mousetrapper.fi/software

Pehmeä, desinfioitava keinonahkainen rannetuki

Helposti vaihdettava magneettikiinnitteinen rannetuki

Näppäimistön korkeudensäätölevyt

2 USB-porttia (3,3 V) useiden laitteiden liittämistä ja lataamista varten

4000 dpi

Leveys: 500 mm, korkeus: 27 mm, syvyys: 120 mm

Paino: 830 g

Delta on suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa kierrätysmuovista

Arvostelut 0 arvostelua