SAMSUNG GALAXY A55 5G LIGHT BLUE 128GB
SAMSUNG GALAXY A55 5G LIGHT BLUE 128GB SAMSUNG GALAXY A55 5G LIGHT BLUE 128GB
Samsung

SAMSUNG GALAXY A55 5G LIGHT BLUE 128GB

Tuotetunniste SM-A556BLBAEUB

6,6 tuuman 120 Hz Super AMOLED -näyttö 50 MP kamerajärjestelmä Nightography-toiminnolla 5000 mAh akku pikalatauksella

495,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Teho kohtaa tyylin

Haluaisitko työskennellä puhelimellasi? Nautitko valokuvaamisesta ja luovasta tekemisestä? Arvostatko turvallisuutta ja suorituskykyä? Siinä tapauksessa Samsung Galaxy A55 on sinua varten.

Kiitos tehokkaan akun, runsaan tallennustilan ja turvallisuusalusta Samsung Knoxin, voit tallentaa suuria määriä sisältöä puhelimeesi ja käsitellä isokokoisia tiedostoja vaivattomasti. Samsung Galaxy A55 on kohtuuhintainen puhelin, joka ei tingi käytettävyydestä.


Anna luovuutesi kukkia ja hyödynnä uusia älykkäitä ominaisuuksia. Parannettu zoom ja päivitetty Nightography-toiminto mahdollistavat upeiden kuvien ottamisen päivin öin. Muokkaa kuvia vaivatta ja tallenna tai lähetä ne läheisillesi.


6,6 tuuman näyttö jopa 120 Hz:n virkistystaajuudella on yksi Samsungin kaikkien aikojen parhaista. Se reagoi sulavasti kosketukseen selaillessasi, ja alhainen sinisen valon määrä miellyttää silmiä. Näytön kirkkautta on parannettu, joten voit käyttää puhelinta ongelmitta myös auringossa. Puhelimesi sisältö on suojattu Samsung Knoxilla, joka pitää tietosi turvassa säännöllisillä turvallisuuspäivityksillä. Kaikki mitä tapahtuu Samsung Galaxyssasi, myös pysyy siellä.

  • Kohtuuhintainen puhelin, joka ei tingi käytettävyydestä
  • Tehokas ja supernopea 5000 mAh akku kestää jopa kaksi päivää
  • Tallenna poistamatta mitään – käytössäsi on jopa 256 Gt tallennustilaa ja Micro SD -korttipaikka, johon saat lisätilaa 1 Tt:n saakka
  • Samsung Knox päivittää tietoturvasi säännöllisesti
  • Kuvaa teräviä videoita ja kuvia myös pimeässä 50 MP:n pääkameralla ja 32 MP:n selfiekameralla
  • Terävä 6,6 tuuman FHD+ Super AMOLED Infinity-O 120 Hz näyttö saa kaiken näyttämään juuri sellaiselta kuin on tarkoitettu
  • Uusi Exynos 1480 -prosessori ja 5G-yhteydet tuovat vauhtia ja tehokkuutta
  • Kustomoi käyttöliittymäsi One UI 6:lla
Arvostelut 0 arvostelua