Apple Magic Keyboard 13
Apple Magic Keyboard 13 Apple Magic Keyboard 13 Apple Magic Keyboard 13 Apple Magic Keyboard 13 Apple Magic Keyboard 13 Apple Magic Keyboard 13
Apple

Apple Magic Keyboard 13" iPad Prolle (M4) -näppäimistö ja suoja, musta

Suomi/Ruotsi näppäinasettelu, taustavalaistut näppäimet, portaaton katselukulman säätö, taittuu kanneksi suojaamaan iPadia.

404,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Uudistetulla, kevyen kannettavalla Magic Keyboardilla kirjoittaminen sujuu miellyttävästi ja tarkasti. Sen ohjauslevy avaa työskentelyyn uusia mahdollisuuksia. Lisäksi siinä on portaaton katselukulman säätö, taustavalaistut näppäimet, USB-C-portti sekä suoja etu- ja taustapuolelle kahdessa uudessa värissä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Suunniteltu mukavaksi – Magic Keyboardin kahden saranan muotoilu taittuu portaattomasti eri katselukulmiin. Taustavalaistut ja saksimekanismilla varustetut näppäimet ja 10 näppäimen toimintorivi lisäävät monikäyttöisyyttä. Sisäänrakennettu lasinen ohjauslevy antaa tuntopalautetta ja tukee Multi-Touch-eleitä kursoria käytettäessä.
  • Suojaava näppäimistö ja kotelo – Taittuu etu- ja taustapuolen suojaksi laitteen kuljetusta varten ja sisältää lisäksi USB-C-liitännän läpilataukseen. Saatavilla mustana tai valkoisena.
  • Suomi/Ruotsi näppäinasettelu.

Yhteensopivuus:

  • 13 tuuman iPad Pro M4 2024
Arvostelut 0 arvostelua