CMD vesitiivis suojakotelo Samsung Galaxy Tab A9+ 11
CMD vesitiivis suojakotelo Samsung Galaxy Tab A9+ 11 CMD vesitiivis suojakotelo Samsung Galaxy Tab A9+ 11 CMD vesitiivis suojakotelo Samsung Galaxy Tab A9+ 11 CMD vesitiivis suojakotelo Samsung Galaxy Tab A9+ 11 CMD vesitiivis suojakotelo Samsung Galaxy Tab A9+ 11 CMD vesitiivis suojakotelo Samsung Galaxy Tab A9+ 11 CMD vesitiivis suojakotelo Samsung Galaxy Tab A9+ 11 CMD vesitiivis suojakotelo Samsung Galaxy Tab A9+ 11
CMD

CMD vesitiivis suojakotelo Samsung Galaxy Tab A9+ 11"

Tuotetunniste a9plus_waterp

Täysin vesitiivis suojakotelo - kestää upotuksen 2 metriin - IP68 kestävyys

75,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Täysin vesitiivis suojakotelo Samsung Galaxy tab a9+ 11" tabletille - kestää upotuksen 2 metriin - IP68 kestävyys

[Yhteensopivuus] 
Tämä IP68-luokiteltu vesitiivis kotelo on yhteensopiva Samsung Galaxy Tab A9+/A9 Plus 11 tuuman (2023) kanssa. Ennen ostamista tarkista tablettisi malli. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme sinulle 24 tunnin kuluessa.

[IP68 Vesitiivis] 
Laadukas IP68-luokiteltu vesitiivisyys mahdollistaa valokuvien ottamisen veden alla. Se sopii surffaukseen ja snorklaukseen. Kotelon linssin suojaus estää ylikuvausta ja pitää kuvat tasapainoisina. Kotelossa on myös ripustusreikä, joten voit helposti kuljettaa sitä ulkoillessasi.[Sisäänrakennettu näytönsuoja] 
Tämä Galaxy Tab A9 Plus -suojakotelo sisältää sisäänrakennetun näytönsuojan, jossa on 99 % korkea läpinäkyvyys ja herkkä kosketus. Se suojaa tablettisi näyttöä naarmuilta ja pudotuksilta.

[360 asteen suoja] 
Tämä Galaxy Tab A9 Plus -kotelo on valmistettu PC+TPU-materiaalista. Sen all inclusive -muotoilu ja sivuilla oleva liukueste tarjoavat täyden suojan tabletillesi iskuja ja tippumista vastaan. Läpinäkyvä takakuori säilyttää puhelimesi alkuperäisen kauneuden.

[Tarkka leikkaus] 
Tarkka leikkaus ja etu- ja takakannen muotoilu helpottavat asennusta. Vaikka kotelo tarjoaa täyden suojan Tab A9 Plus -laitteellesi, se ei haittaa latausportin tai -painikkeen käyttöä. Kotelo on tarkasti leikattu, joten se ei vaikuta sormenjälkilukon käyttöön. 

Varmista, että suojakotelo on asennettu oikein ennen vedenalaista käyttöä

Hakusanat: Samsung, A9+,vesitiivis,CMD, waterproof, 11", Galaxy, Tab, A9plus

Arvostelut 0 arvostelua