CMD Samsung Galaxy Tab A9+ 360 suojakotelo, musta
CMD Samsung Galaxy Tab A9+ 360 suojakotelo, musta CMD Samsung Galaxy Tab A9+ 360 suojakotelo, musta CMD Samsung Galaxy Tab A9+ 360 suojakotelo, musta CMD Samsung Galaxy Tab A9+ 360 suojakotelo, musta CMD Samsung Galaxy Tab A9+ 360 suojakotelo, musta CMD Samsung Galaxy Tab A9+ 360 suojakotelo, musta
CMD

CMD Samsung Galaxy Tab A9+ 360 suojakotelo, musta

Tuotetunniste cmd_a9plus_360

Monitoiminen pystyyn kääntyvä, laadukas suojakotelo Galaxy Tab A9+ (2023) 11" tablettiin

49,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Tämä CMD suojakotelo on yhteensopiva Samsung Galaxy Tab A9+ (2023) 11 tuuman  kanssa. Ei ole yhteensopiva muiden mallien kanssa.

Laadukas materiaali - Se on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, jossa on pehmeä mikrokuituvuori ja kova PC-tausta suojaa laitettasi sormenjäljiltä ja päivittäisiltä naarmuilta.

Monikulmainen - kolmen säätöuran ja 90° kääntyvän rakenteen ansiosta voit asettaa kotelon pöydälle ja säätää sen helposti mihin tahansa lukuasentoon, erittäin käytännöllinen lukemiseen. Ja ura on hyvin kiinnitetty liukastumisenestovaikutuksen saavuttamiseksi.

Tarkka leikkaus - hyvä istuvuus. Se istuu tablettiin kuin hansikas. Tarkat leikkaukset varmistavat, että pääset helposti käsiksi kaikkiin laitteesi, painikkeiden, kameran ja kaiuttimien toimintoihin.

Mukava ja käytännöllinen - Automaattinen uni/herätys toimii täydellisesti. Kansi suojaa näyttöä hyvin, ja tabletti käynnistyy automaattisesti heti, kun avaat sen virrankulutuksen vähentämiseksi ja akun käyttöiän pidentämiseksi.

Arvostelut 0 arvostelua